Android 9-et kapott a RoG Phone

Az Asus nem kapkodta el az első RoG Phone frissítését, de nyilván jobb később, mint soha.

Az Asus gamer szériájának első modellje tavaly mutatkozott be Android 8.1-es rendszerrel és ez azóta sem változott. Az Asus már a RoG Phone II Android 10 frissítésén is dolgozik, de a látszat ellenére mégsem felejtették el a RoG Phone első verzióját. Az Asus ZenTalk fórumán ma jelentette be a gyártó a készülék Android 9 frissítését, érdemes figyelni a rendszerüzeneteket.


[+]

A changelog szerint lett gesztusvezérlés, a játékok közben előhívható vezérlőpanel (Game Genie) új dizájnt és funkciókat kapott, a Játékközpontot pedig a RoG Phone II-ből ismert Armory Crate váltja. A beállításokban többek között továbbá olyan új menüpontokat találhatunk a pités rendszerben, mint az adaptív fényerő, az adaptív akkumulátorkezelés, értesítősáv testreszabása, képernyővideó vagy a helyi biztonsági mentés. A ZeniMojiktól el kell búcsúzni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • ASUS ROG Phone II - túlnövi a feladatot

    Reneszánszukat élik a játékra kihegyezett mobilok, a ROG márkanevet működtető ASUS-tól pedig el is várjuk, hogy komolyan vegyék a műfajt: de vajon tényleg ez ma a legjobb gamer mobil?

  • Android 10 bemutató

    Oda az édességes név, van viszont rendszerszintű sötét téma, (majdnem) teljes képernyős gesztusvezérlés, hajtogatható eszköztámogatás és a remény, hogy a frissítések gyorsabban jönnek – de érdekel ez még bárkit?

Hirdetés