Kapott egy meglepetés frissítést a hétéves Galaxy J7

Nem fukarkodik a Samsung mostanság a frissítésekkel, de a hét évvel ezelőtt bemutatott modell esetén meglepő a csomag érkezése.

2018 áprilisában engedte el az első Samsung a Galaxy J7 kezét, akkor kapta meg a telefon az utolsó frissítését és biztonsági javítócsomagját. Egészen a hétig, az SM-J700F és SM-J700H modellek ugyanis a derült égből kaptak egy firmwarecsomagot az ázsiai régióban, a frissítés állítólag a GPS stabilitását hivatott korrigálni a 2015-ben bemutatott készüléken.

Aranyszínű Galaxy J7-et tesztelt 2015-ben a Mobilaréna.
Aranyszínű Galaxy J7-et tesztelt 2015-ben a Mobilaréna. [+]

A biztonsági szint marad a négy évvel ezelőtti, a Samsung pedig sokat nem közölt arról, hogy pontosan mi található a frissítésben, a weboldal csak a GPS-t említi. De valószínűsíthető, hogy az Android 6.0.1-es rendszert futtató telefonon valamilyen kritikus hibát javítottak a J7-en.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy J7 (2017) - plasztikus, nem plasztikos

    Fémházra, FHD kijelzőre és modern UI-ra váltott az aktuális Galaxy J phablet, így viszont egymásra tolódtak a Samsung prémium szériái.

  • Samsung Galaxy J7 (2016) - a J-hegy csúcsa

    A J sorozat legnagyobb tagja sem maradt ki az aktualizálásból, így a gyártó idei gyakorlatát követve a J7 is megkapta a kisebb módosításokra utaló 2016-os jelzetet.

  • Samsung Galaxy J7 - arany-os

    A J-család legnagyobb és egyben legerősebb tagja Exynos és Snapdragon chipsettel is forgalomba került, két SIM-et kezel, 13 megapixeles kamerával rendelkezik, és mindemellett egész jó az üzemideje.

  • Felbukkant a Samsung Galaxy J7

    Egy felhasználói profil leírásában leltek rá szemfülesek a koreai gyártó közékategóriába szánt, HD kijelzővel szerelt okostelefonjára.

Hirdetés