Frissítés érkezett a Samsung Galaxy S6 szériára

Új főverzióról vagy biztonsági csomagról nincs szó, de így is dicséretes, hogy valamit azért mégis csinálnak egy 7 éves készülékkel.

A Samsung nemrég frissítette a Galaxy S8 széria modelljeit, egyúttal a hat éves Galaxy S7 sorozat is megkapta a javarészt GPS-t javító csomagot augusztus végén. Új Android verzió vagy biztonsági frissítés nyilván nem érkezett a 2017-es és 2016-os eszközökre, de jó tudni, hogy végszükség esetén a gyártó azért még törődik a veterán modellekkel.


[+]

A következő meglepetés a fenti két készüléknél is régebbi Galaxy S6 frissítése, ami már annak idején is abban a szerencsés helyzetben volt, hogy három Android főverziót kapott, így az Android 5.0 (Lollipop) operációs rendszerrel 2015-ben bemutatott csúcsmodell a Nougat és a Marshmallow után egészen az Android 8.0 Oreóig jutott. A 13 MB-es frissítés elvileg csak stabilitási fejlesztéseket és hibajavításokat, „új és/vagy továbbfejlesztett szolgáltatásokat” és „további teljesítményjavításokat” tartalmaz, de valószínűleg itt is babráltak valamit a GPS-szel. A frissítés első körben Belgiumban és Hollandiában bukkant fel, hamarosan a legtöbb piacon elérhető lesz.

Előzmények

Hirdetés