Zseblámpa funkcióval bővült a Mi Band 6 tudása

Nem csak az értesítések megjelenítésekor hasznos a megnövelt kijelzőméret.

A Xiaomi tavasszal mutatta be a Mi Band / Mi Smart Band legújabb generációját továbbfejlesztett szenzorokkal és jelentősen megnövelt kijelzőmérettel. A Mi Band 6 pulzusszenzora már vároxigénszintet is mér, ehhez később megérkezett az éjszakai légzésminőséget monitorozó funkció is (Mi Fit App 5.0), a korábbiakhoz képest hatalmas AMOLED panel előnyeit pedig a legutóbbi frissítés bővíti.

A jelenleg Nagy Britanniában és Csehországban elérhető, de a többi piacra is folyamatosan érkező 1.0.4.38-as szoftververzió már tartalmazza a zseblámpa funkciót, ami szükség esetén fehér háttérrel maximumra tolja a kijelző fényerejét. Ez bőven elég lehet arra, hogy ne essünk orra éjszaka vagy tök sötétben is megtaláljuk a megfelelő kismegszakítót. Az új funkció eléréséhez 5.0.3-as verziószámú Mi Fit Appra lesz szükség.

Azóta történt

  • Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék

    A kissé ingerszegény Mi Band 5 után a Mi Band 6 tényleges előrelépés az elődmodellekhez képest. Ennyi pénzért aligha lehet többet elvárni, leszámítva talán az NFC-t, ami egyelőre még mindig nem opció errefelé.

  • Európában is elérhető az NFC-s Mi Band 6

    Igaz, egyelőre csak Olaszországban, de az NFC-vel szerelt 6-os széria végre tényleg megérkezik Európába.

Előzmények

Hirdetés