Hirdetés

Macblog: Ritkán frissülünk, sajnáljuk...

Ma realizáltuk, hogy az elmúlt hetekben szinte alig frissítettünk a blogot, amiért ezúton is elnézést szeretnénk kérni mindenkitől. Tudjuk, hogy az érdeklődés nagy, nem direkt lassúzunk, annyi történt csupán, hogy teljesen hozzászoktunk a MacBookokhoz. Én pár grafikai munkától eltekintve nem is használom a PC-t, ennek is csak az az oka, hogy a Paint Shop Pro nevű programhoz vagyok szokva, az van meg nekem, a Photoshop pedig nem a barátom, de Bognál például még ez sem okoz problémát. A MacBook mindig velünk van, bedobom a táskámba, élvezem az 5 órás üzemidőt, amiben az a vicc, hogy a frissebb gépek kétszer ennyit is tudnak, komolyan mondom, el nem tudom képzelni, hogy az milyen lehet, ugyanis nekem már szinte ez is elég, két ujjammal meg tudom számolni, hogy hányszor merült le munka közben a masina, ami a másfél órás üzemidővel rendelkező, nagyjából azonos hardvert használó Toshiba laptopom után maga a megváltás.

Még játszani sem nyomom be a PC-t. Mostanában a Warcraft III megy minden mennyiségben, meg persze egy kis Urban Terror és World of Goo, mindegyik van Mac alá, igaz, mindegyik kicsit lassabban fut, mint ahogy egy azonos teljesítményű PC-n tenné, de mivel kis hardverigényű játékokról van szó, ez nem okoz gondot. Az egeret is csak e játékok használatakor dugom be, a hatalmas touchpaddal életre szóló barátságot kötöttem, lecserélni szerintem csak akkor fogom, amikor megjelennek a mozgásérzékelő, netán agyhullámokkal irányítható beviteli eszközök.

Ez egy rövid bejegyzés lett; holnap új blog indul a Mobilarénán, ami remélhetőleg mindenkinek a tetszését el fogja nyerni, ám még sok meló van vele. Mindenesetre szeretném jelezni, hogy ezt a blogot sem felejtettük el, azaz megtettük, de most újra eszünkbe jutott: a héten még várhatók frissítések, kicsit felpörgetjük a dolgokat. Annak persze örülnénk, ha megírnátok, hogy miről szeretnétek olvasni.

Köszönjük a türelmet!

Bocha

Azóta történt

Előzmények