Hirdetés
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Szerintem egyáltalán nem annyira fantasztikus az a touchpad.
sokkal jobb a konkurenciánál, de egy JÓ egérrel fe se veszi a versenyt.
Én egerem:
görgő jobbra: exposé
görgő balra: spaces
médiabillentyű: dashboard
Logitech-féle kétféle scrollozás.
Zseniális, bárkivel pénzben fogadnék, hogy kétszer olyan gyorsan tudom vele ugyan azt elvégezni, mint ő a touchpaddel.Persze ha nem akarom meríteni az aksit inkább nem kötöm be.
Bocha: felejtsd el a kétszer annyi aksiidőt. A tiédben az 5 óra úgy tudom papíron 7, az új macekben papíron 10 van, ami laza használat mellett 7, videózás mellett 4.
-
törölt tag
hmm, most, hogy nézem, nálam is van ilyen, csak nincs hozzá billentyűzetkombináció társítva. ettől függetlenül nem baj az, ha nem törlök ki egy mozdulattal paragrafusokat. az egy kicsit olyan érzés, mint a brutal file manager
-
törölt tag
hát, böngészőben nincs undo sajnos (például most, hogy ezt írom)... egyszerűbb kikapcsolni az egész érintősdit, de legalábbis a tap-to-click funkciót.
amúgy igen, én is többek közt azért váltottam Lenovo gépre, mert itt van középső gomb, illetve mert ilyen halk billentyűzetet és egérgombokat nem hallottam még. meg még van egy rakás más dolog is, ami nagyon bejön -
törölt tag
én a tapipaddal vagyok így. folyton hozzáérek gépelés közben, és össze-vissza kattint, meg kijelöl. volt már, hogy a fél oldal szöveget véletlenül kijelölte, amit akkor gépeltem be, majd a következő leütésre az enyészeté lett az egész.
én pár nap alatt simán megszoktam a pöcköt, nem nagy mágia. Lenovo gépeken elég jól sikerült. -
Én egy összesítőt olvasnék szívesen a használt programokról, utility-kről (tudom, h van wiki a váltáshoz, de én a már bevált programokra lennék kíváncsi). Kezdő Macesekne is javára válhat egy ilyen összeállítás.
-
EczkE
veterán
Az Urban Terror valóban jó, ráfüggtem!
-
HardSanyeee
őstag
Akkor azt hiszem mindkét kérdésemre választ kaptam, köszönöm
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
HardSanyeee #12 üzenetére
Igen, mert ez sajnos elég komoly fejlesztést igényel, de az új programozónknak jelenleg más dolgai vannak. Rajta van a to-do listánkon, de még hónapokig fog tartani a megvalósítás. .(
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
HardSanyeee #5 üzenetére
Azt mi is el tudnánk képzelni, nagyon is. Rajta vagyunk, de nem az lesz a következő.
-
HardSanyeee
őstag
Megértelek, a főszerkesztő urak még a Mobile Meeting-en (de az is lehet hogy utána) azt ígérték, hogy csak eleinte fognak random módon megjelenni a blogok a főoldalon, később idő rendi sorrendben jelennek majd meg, csak sajnos ez nem következett be
Bocha: Az én tippem közelebb áll, vagy az se?
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nem, abszolút nem Apple témájú lesz az új blog.
-
dfdfdf
őstag
jól kereshettek itt szerintem vagy vagy de akkor is
egy alma nem olcsó vagy ennyire almásításért...
-
Dave™
nagyúr
Sugárzik a szerelem ebből a bejegyzésből, sok boldogságot
-
plus44
veterán
válasz
HardSanyeee #5 üzenetére
Nehéz követni ezeket a blogokat, erről is lemaradtam. Kössz.
-
hemaka
nagyúr
tácspadon érdekes lehet azért képeket szerkeszteni
én speciel rühellem, inkább az egérhez vagyok szokva.
-
plus44
veterán
Apple-lel kapcsolatos új blog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma De annyira megszoktuk a gépeket, hogy szinte meg is feledkeztünk a blogról.
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Gombászkönyvek egyben
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest