Hirdetés

2018. december 14., péntek

Gyorskeresés

LG G6 Compact?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMInfo

Az LG számos G6 variáció megnevezését védette le, köztük igen ígéretes szókapcsolatokat is, mint G6 és Compact.

Hirdetés

Az LG idei csúcskészüléke elméletileg 5,7 hüvelykes, bár nagyon keskeny kávákkal körített kijelzőt kap, így nem törvényszerű, hogy a készülék dimenziói ennek arányában fognak növekedni. Feltételezésekkel tele a padlás, a február 26-ra meghirdetett barcelonai rendezvényen viszont minden ki fog derülni. Rengeteg dolgot már aránylag biztosan tudni vélünk, ilyen a moduláris kialakítás elhagyása, vagy az IP védettség reális esélye.

Meggyőző renderképek az LG G6-ról
Meggyőző renderképek az LG G6-ról (forrás: YouTube) [+]

A most előkerült védjegykérvény alapján viszont nem biztos, hogy csak egy darab csúcsmodell várományos az MWC-re, nem valószínű, hogy az LG csak úgy, minden különösebb ok nélkül kíván levédetni megnevezéseket. A G6 Lite feltehetően egy G5 SE jellegű, alacsonyabb teljesítményű variánsként jelenhet meg a későbbiekben, míg a G6 Compact egy kisebb képátlóval szerelt, de teljes értékű modell is lehet. Eddig egy csúcsmodellből érkezett kompakt, viszont más aspektusokban továbbfejlesztett verzió, de sajnos csak Japánban. Bár, a V20 kisebb, viszont vízálló variánsát, az LG V34 isai Beatet errefelé is ígérgették.


(forrás: GSMInfo) [+]

Nyilvánvaló, hogy a legizgalmasabb lehetőség a kisméretű, de teljesítményben és képességekben remélhetőleg megegyező G6 Compact, a fentieken kívül számos más, lehetséges terméknévre is védettséget kértek. Ilyen a G6 Hybrid, amiről megtippelni sem tudjuk, hogy miféle jószág lesz, ha egyáltalán. Van még olyan, hogy G6 Prix és Forte, valamint a célközönségről árulkodó nevű G6 Sense és Young, míg a G6 Fit jó eséllyel valamilyen aktivitásmérő lehet.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.