Ma is kiszivárgott az LG G6

Gyakorlatilag kész tényként kezeli a szakma, hogy az LG G6 a február végén induló Mobile World Congressen mutatkozik be, és ha így lesz, olvasóink jelen hasábokon, 26-a délutánján értesülhetnek a részletekről, helyszíni riport, fotók és mozgóképek formájában. A G6 ugyanakkor nem bír magával: többször is kiszivárgott prototípus vagy render formájában, most pedig az állítólagos, véglegesnek tűnő csúcsmobil kerülhetett a kameraobjektívek látóterébe.

Ez már a végleges G6 lehet
Ez már a végleges G6 lehet (forrás: Business Insider) [+]

Ezen kiszivárgott fotó szerint is marad hátul a dupla kamerarendszer és az ujjlenyomat-olvasó, ám a moduláris megoldásnak nyoma sincs, ehelyett leginkább a HTC 10-re emlékeztető oldaléleket lehet felfedezni. A 2880 x 1440 pixelesnek tippelt megjelenítő most nem mutatta meg magát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Frissítve! Rengeteg LG G6 renderkép!

    Az Amazonon már előrendelhető a Ringke által az LG G6-hoz gyártott védőtok, a képeken persze a feltételezett csúcskészülék a lényeg. Az LG Style-ról is felbukkantak fotók.

  • Szinte biztos: Snapdragon 821-et kap a G6

    A döntés hátterében minden valószínűség szerint az idővel vívott harc áll, jelen állás szerint az LG csúcsmobilja menetrendszerűen jelenik meg az MWC-n.

Előzmények

Hirdetés