Hi​rd​et​é​s​

2018. április 21., szombat

Gyorskeresés

S​zp​onzo​r​u​nk

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

LG: nagyon hamarosan érkezik a G6

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: The Wall Street Journal

A dél-koreai vállalat technikai vezetője megerősítette azt, amiről már eddig is lehetett hallani: a G5-ben debütált moduláris rendszer búcsúzik az új csúcsmodellből.

H​ir​d​e​tés

Az LG Las Vegas-i sajtótájékoztatója már lezajlott, ám a nagy mobilos bejelentést, a G6-ot még nem erre a rendezvényre vártuk, természetesen nem is mutatták be. A The Wall Street Journal ugyanakkor fel tudta tenni kérdéseit Skott Ahnnek, aki jelenleg a cég technikai vezetője. A riport kapcsán biztosra vehetjük a legtöbb eddigi pletykát. Ami biztos: az új zászlóshajót G6-nak fogják hívni, a nagyon közeli jövőben érkezik, elsőként Észak-Amerikába, Dél-Koreába és Európába. Egyértelművé vált, hogy szakítanak a moduláris kialakítással, hiszen tapasztalatik alapján a felhasználók nem szeretnének külön pénzt és törődést szánni ezekre a kütyükre.

Állítólag a unibody megoldás visszatérésével a gyártási költségeket alacsonyabban tudja tartani a cég, az árazás viszont várhatóan nem változik, a kezdőár továbbra is 230 ezer forint körül alakulhat, ami általában az aktuális csúcsmodellekre jellemző szokott lenni. A cég továbbra is nagyon optimista a mobilos szegmenssel kapcsolatban, szóval a rémhírek, melyek szerint az LG egyre kevésbé foglalkozik ezzel a piaccal, egyelőre nem tűnnek igaznak. A G6 bemutatását az MWC-re várhatjuk, de a riportalany nem zárta ki annak lehetőségét sem, hogy egy teljesen különálló eseményen mutatják be csúcsmodelljüket.

Gyártók, szolgáltatók

Hird​etés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.