Lencsevégre kapták az új Moto G dobozát

Csütörtökön kerülhet bemutatásra a Moto X és Moto G következő generációs változata, a Motorola ugyanis szeptember 4-én tartja nagyszabású sajtótájékoztatóját Chicagóban. Mivel ugyanazon a napon a Lenovo is médiaeseményt tart Berlinben, amelyen természetesen mi is személyesen részt veszünk, elképzelhető, hogy a fenti új jövevényeket, valamint a Moto 360 karórát ott mi is megcsodálhatjuk.

Ilyen lehet az új generációs Moto G doboza

A mai motorolás hírmorzsa egy kis felbontású fotó, amelyen vélhetőleg a második generációs Moto G doboza látható. A készüléket az interneten gyakran hívták Moto G2-nek, azonban a Moto X folytatásához hasonlóan valószínű, hogy a következő generációs jövevényt egyszerűen csak az új Moto G néven fogják forgalomba hozni, ami egyébként egyáltalán nem gond. Sokkal fontosabb, hogy a készülék alacsony ára és jó szoftveres sebessége megmaradjon, ami az elődöt igazán népszerűvé tette.

Azóta történt

  • Megérkezett az új Moto X

    Lerántotta a leplet a Motorola az új csúcstelefonjáról, amelynek továbbra is Moto X a neve, ám sok minden megváltozott.

  • Itt a Moto 360, a Moto Hint és az új Moto G

    A 2014-es Moto X mellett egy új mobiltelefont, a várva várt okosórát, illetve két különleges kiegészítőt is bemutatott a Motorola.

  • Fotón a Moto S hátlapja

    Az amerikai piacra szánt Droid Turbo mellett lencsevégre kapták a Motorola hatalmas megjelenítővel szerelt óriásmobilját.

  • Megtévesztő videón az Android L

    Az internetre felkerült egy Moto G-ről készül hat perces videó, amin már a legújabb Android rendszer működését mutatják be, legalábbis első blikkre.

Előzmények

Hirdetés