Lebukhatott a Motorola Moto G2

Hirdetés

A Motorola Moto G tavaly novemberben debütált, azóta pedig óriási népszerűségnek örvend, köszönhetően kiváló árazásának és versenyképes specifikációjának. Úgy tűnik azonban, hogy az amerikai gyártó hamarosan az utódot is bemutathatja, korábban már szivárogtak ki képek a telefonról, most pedig a GFXBench szintetikus teljesítménymérő program listájában bukkant fel az újdonság. A XT1063 modellszámon említett készülékről számos adat látott napvilágot, melyeket az alant található táblázatban lehet megtekinteni.

A leírás szerint az egyelőre Moto G2 néven emlegetett masina 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzőt kaphat, a hardveres erőforrást pedig ugyanaz az 1,2 GHz-re skálázott négymagos processzorral ellátott Snapdragon 400 lapkakészlet szolgáltatja, mint a Moto G-ben. Az 1 GB RAM továbbra is biztosra vehető, mint ahogy a 8 és az esetlegesen 16 GB-os tárhely is. Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszert futtató (nem kizárt majd az Android L jelenléte sem) szerkezet hátlapi fényképezőgépe 8, előlapi kamerája pedig 2 megapixeles. Az elődmodellhez képest tehát úgy tűnik, hogy kijelzőméretben és fotós képességekben várhatunk előrelépést (változást) a Moto G-hez képest, a hivatalos bejelentést az őszi hónapokra várják a szakértők, méghozzá a Motorola Moto X+ telefonnal együtt.

Azóta történt

Előzmények

  • Motorola Moto E - olcsó-E vagy?

    Kiválóan sikerült a Moto X, árgyilkos a középkategóriás Moto G, most pedig a filléres kategóriában alázná meg a piacot az újabb Google-mobil, ami itthon továbbra sem kapható.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

  • Motorola Moto G - nekünk is kéne

    Egy hibája van: nem lehet itthon kapni. Pedig slágertermék lehetne belőle azon az áron, amennyiért boldogabb helyeken kínálgatják, mert nagyon rendben van.

  • Motorola RAZR HD - az egyediség bája

    A Google által felzabált Motorola Mobility a hírek szerint döglődik. Pedig tudnak telefont csinálni, a RAZR HD is simán megállja a helyét a mezőnyben.

Hirdetés