Kipróbálható a One UI az Apple készülékein

A Samsung készített egy alkalmazást, ami lehetővé teszi a Galaxy telefonok felhasználói felületének kipróbálást iPhone-on.

Valószínűleg a Samsung is értesült róla, hogy az Apple felmérése szerint a fiatalok töretlen lelkesedést mutatnak az Egyesült Államokban az Apple termékei iránt, Tim Cook pedig azt is kiemelte, hogy egyre több felhasználó vált Androidról iOS-re. A Samsung erre úgy gondolta, lehetőséget kéne biztosítani az iOS felhasználóknak, hogy kipróbálják az Androidot és a One UI-t a saját eszközükön, úgyhogy létrehozott egy kvázi alkalmazást, ami bőven meghaladja egy launcher képességeit.

Az iTest bármely iPhone-ra letölthető a 7-es szériától és egy rakás opciót kínál a "Galaxy élmény" kipróbálására. A kezdőképernyőtől kezdve az alkalmazásmenün át specifikus alkalmazásokig minden elérhető a szoftverben, a korlátozott funkcionalitást pedig felhasználói útmutató és funkciómagyarázat igyekszik áthidalni.

Elérhető a Galaxy Store, benne pedig, nyilván igen látványosan, a Fortnite, ami egy ideje hiányzik az Apple kínálatából. Az iTest időről időre látszatértesítéseket is küld, biztosít tárcsázóképernyőt, a kamera alkalmazásban pedig megismerhetők a Samsung képalkotó funkciói. A beállításokban megtekinthetők a One UI extrái, körül lehet nézni a Samsung Wearable appban, a Samsung Healthben és a gyerekeknek szánt felületen. Tehát, ha az iPhone felhasználó késztetést érezne kipróbálni a Samsung által testreszabott Androidot, anélkül teheti meg, hogy ténylegesen elő kéne kerítenie egy másik készüléket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés