- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaxyS9
tag
És gombokért lehet már venni új állapotú A5 2017-et! Jómagam "nemvigyázós" telefonként egy első generációs A5-öt használok. Kijelzőben még mindig ott van, hogy élvezet rajta bármit nézni, illetve a kamerája sem olyan gyász, hogy ne lehessen 1-2 fotót lőni vele.
hírszerkesztő
-
PA80
tag
válasz
#32839680 #167 üzenetére
Még Samsung tulajként is azt mondom, hogy ez egy szemét dolog tőlük! És amilyen módon művelik, az vérlázító: egyik évben kivesznek funkciókat, jellemzőket, aztán 2-3 év múlva visszarakják újdonságként feltüntetve, a vevők meg tapsolnak hozzá! Pl. IP-védettség: a 2019-ben megjelent új A-szériában már nincs benne, 2021-ben meg visszarakták! (lásd A50 -> A52). Szeretem a Samsung telefonokat, családban is csak azok vannak és mindenki elégedett velük, de amit ezen a téren leművelnek... Viszont azt tanúsítom, hogy a 2017-es A-szériát szerintem sem fogják egy darabig überelni, mert van ilyen telefon a családban és a mai napig, 3,5 év után is patent kis készülék!
-
Yeffy
veterán
válasz
#32839680 #183 üzenetére
bizony.
azota visszanezve, az egesz kompletten tetszett, nagyon igeretes lett volna, ha bejon harmadiknak (vagyis akkor meg negyediknek) a "nagyok" koze, de hat MS-nek nyilvan el kellett kaszalnia, h aztan "csori" Nokia-val is ezt tegye.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz
#32839680 #169 üzenetére
valoban nem volt rossz, nekem az N9 az egyik igazi non-plus ultra, ha "kesobbi" Nokia-rol van szo. sajnaltam, h ki lett csinalva.
vagy a masik kedvenc, az N8 is nagyon bejott.mondom ezt ugy, h sosem voltam nagy Nokias.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz
#40047616 #173 üzenetére
Ez annyira nem rossz dolog, legalább könnyebben el tudod magad határolni az olyan emberektől "akiknek lenni vicces fogyaték", aki a telefonja miatt mást lenéz, szerintem "értékes ember" nem lehet. Bár suliban gyerekként azért ez elég durva tud lenni, szóval ebből csak felnőttként lehetne kis hasznot húzni.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
#32839680 #167 üzenetére
A műanyaggal mint anyaggal még nem lenne gond, bár én sem örülök, hogy végre normálisabb anyag után visszafejlődik a dolog. A gond az, hogy fényes szar megint, hogy imitálják az üveget. Tudja mindenki, hogy nem üveg így fölösleges fényesre csinálni, mert csak a karcokat gyűjti és csúszik. Legyen matt vagy textúrált és mindjárt jobb lenne a dolog. A Nokia polikarbonát hátlapjával is elvolt mindenki, senkit sem zavart, hogy "nem elég prémium".
Azt is tudom, hogy átlag Jóskát nem érdekli, mert vesz rá tokot, fóliát és körbeburkolja a telefont, mintha nem használati tárgy lenne, hanem hímes tojás.
De lehetnének kreatívbbak, van még pár anyag: bambusz, fa, kerámia, szénszálas műanyag.
[ Szerkesztve ]
-
gyonyoruwok
tag
-
doooo
veterán
válasz
dilajoska1 #157 üzenetére
"Az NPU csak abban segít hogy felismeri hogy épp mit fotózol."
És attól függően szabályozza a HDR-t, a színeket, akár a részletességet is, a záridőt, a zajmentesítést, de még egy rakás más dolgot is, gyakorlatilag irányítva az ISP-t.
Ahogy mondtam az előbb is, írhattam volna számos kifejezést, a lényeg ugyanaz: képfeldolgozás. Az egész eszmecsere lényege pedig: ebben nem jobb a Qualcomm. Eddig sem volt az. Ezzel együtt, nyilván mind a négy jelenlegi csúcsproci kellően erős képfeldolgozásra képes. Ezért számít az NPU, meg a szoftver, meg a többi ISP-vel együtt dolgozó, azt befolyásoló dolog. Ezek tudnak nagyobb eltéréseket generálni amivel egyesek jobbak, mások rosszabbak lehetnek a végeredmények tekintetében. -
dilajoska1
őstag
-
GalaxyS9
tag
Én most vettem 90 ezerért egy S10e-t. Odinnal rátettem a legújabb firmware-t, és sehol egy lag, DE volt Note 20 Ultrám, ami 120hz módban azért be-be röccent. Az én szubjektív véleményem szerint az S10 széria sikerült a legjobban, abból is az e. Ha megnézzük, hogy 90 ezer forintért milyen kijelzőt, kamerát, procit, hangzási képességeket kaptam, nem nagyon van jobb ennyiért, de sokkal többért se. És az utolsó nem komolytalan Androidos teló, ami pici, és még jack is van rajta. Nekem eszméletlenül bejön.
[ Szerkesztve ]
hírszerkesztő
-
doooo
veterán
válasz
dilajoska1 #151 üzenetére
Nem, konkrétan az NPU-ra gondoltam (különben nem azt írom; de lehetett volna ISP is, meg DSP is, meg még ki tudja mi; nagyjából mindegyik ugyanarra vonatkozik, egyik gyűjtőfogalom, másik specifikus, harmadik szinonima, negyedik marketingfogás, stb).
És nem, nem jobb benne, papíron sem (a valóságban meg egyértelműen nem, lásd: fényképek). -
kalimist
aktív tag
válasz
<Lacy85> #153 üzenetére
Azért volt jobb mert a TSMC gyártotta és azok a Mongoose magok sem sikerültek jól szemben a stock Arm magokkal. Idén mindkettőt a Samsung gyártja aki még mindig elég nagy lemaradásban van a TSMC-hez képest ezért az SD és az Exynos is rengeteget fogyaszt. Peak 8-9W ami nagyon sok.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Schuler888 #142 üzenetére
Kár is lenne erőlködni, szóval engedd el.
A Snapdragon verzió évek óta sokkal jobb volt fogyasztásban is, melegedésben is.
Pedig tök ugyanaz a rendszer futott rajta, mint az Exynos verzión.
Szóval jöhetsz itt mindenféle terelő mérnök-informatikus sallangokkal.
Nem a OneUI fícsörlistája zabált sokat, hanem a szar SoC.
Nem is értem ez hogy kerülhetett egyáltalán szóba. Az alap funkciók, amik megtalálhatóak a telefonokban, ma már kb. a hardver tizedét nem használják ki. -
thiclyoon
aktív tag
válasz
Schuler888 #147 üzenetére
Pl #117.
De nem nagyon ment át a dolog, hiszen a #121-ben is az erősebb hardver a cél. Persze, ez javít a helyzeten, de a teljesen más alapok miatt nem fog segíteni ha 12 helyett 24GB ramot kap egy androidos telefon -
dilajoska1
őstag
válasz
Schuler888 #148 üzenetére
Szerintem az ISP-re gondoltatok és abban jobb a Snapi!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
gyonyoruwok
tag
válasz
titusz99xd #13 üzenetére
és egy iPhone 12 Pro Maxon?
vagy ha teszem azt, jobban tetszenének máshogy elrendezve az ikonok?
semmi a világon nem indokolja ezt a korlátozást
Sony A6000 | iPhone 12
-
Schuler888
senior tag
Az NPU ugyanolyan eros a snapi-exy parosban, de az exy jobban hasznalja, apple,huawei, tobbi kinai vacak npu-ban sehol nincs... "huawei hold textura"
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Schuler888
senior tag
válasz
thiclyoon #120 üzenetére
"Mindenkinek, aki szerint (túlzással, de) az android soha nem is laggolt, és soha nem is fog, illetve az ios egy lagghalmaz"
te melyik moziban vagy? Pont az ellenkezojet bizonygatjak itt
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Schuler888
senior tag
Dehogy. Annak laggol tovabbra is akinek NINCS
extra adalek: irodaban hasznalat közben a kollegak iPhonejai valahogy kulonleges kepessugeuk es tudnak laggo... komolyan beakadni... mik vannak. Lol
-
szetib
tag
Kb egy időben kaptam egy samsung alsókategóriás céges telefont és frissítettem iOS 12-ről 14-re a privát telefonomat. Több év iOS után és még több samsung-mentes év után azt kell mondjam, a samsung immáron sokkal elviselhetőbb (azért nem szerettem meg), az új iOS viszont katasztrofális. Aki folyton frissítget, közben rá se néz az androidra, talán észre sem veszi, de nekem nagyot ütött. Közben meg egy olcsó android 10 simán hozza az aktuális iOS képességeit (mondhatni beérték egymást, az apple rendszere most esett le arra a szintre, amire az android felemelkedett).
-
Schuler888
senior tag
-
Schuler888
senior tag
-
Schuler888
senior tag
válasz
#32839680 #108 üzenetére
Pont iden csinaltak meg. Amellett hogy a 990esre se panaszkodott senki, csak szintén az aki vagy nem hasznalta vagy szenne nezte a comparise videokat.. nade lenyeg a jelen ahol bizony az uj exynos kidobva a mongoose magokat pariban van a snapival, igaz a mali kicsit lassabb, de mar szinte kulcsrakesz az AMD gpu... na utana lesz tenyleg kozrohely ha vki "exynosozik" meg
mellekelten ez mind taoasztalat egy xaros vacak exi2100as s21ultraval.. kva szar telo..
-
Somatom
veterán
Először ADW -t, aztán az utódját, az Apexet használtam, de sajnos elkezdett rosszalkodni és a fejlesztő inaktív lett. Így tértem át a Nova -ra. Már az ADW idején (Galaxy S2) is vicc volt a Samsung felülete. Nemtom hány verzió után tudták megoldani, hogy a home fekvőbe forduljon.
Apropó. IPhone -on elfordul a kezdőképernyő?[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
No, igen. Egyhamar biztos nem fogom lecserélni a Note 9 -et. Hivatalosan a 11 -et már nem kapja meg, de a 11 ficsőrlistája olyasmiket tartalmaz, amik sztem iPhone -on ismeretlenek, tehát tök mindegy, hogy hanyas IOS. Pl. Lan -ról hotspot.
-
Fall-N
veterán
Nem a Samsung rendszere fejlődött, hanem az egész ipar. Manapság egy középkategóriás telefon is röhögve teljesíti azt, amit az ember akar. Elég manapság egy Snapdragon 6xx SoC, 4 GB RAM és egy 64 GB tárhely. Persze az Android is rég eljutott oda, hogy szépen elfut egy nem annyira erős vadon is. Lassan 2 éves lesz a telefonom is és se nem lassul be, se más baja nincs, így még nem cseréltem le. Szépen kapta a frissítéseket is, így Android 10 fut rajta, ami igaz hogy nem a legfrissebb rendszer, de bőven elég mindenre és amúgy sincsenek akkora nagy változások az Android terén.
Persze akinek jobb kamera kell, meg más dolgok azok úgyis vesznek erősebb telefont, de a lényeg hogy nem kell már rég laggolástól félni, csak a legolcsóbb telefonoknál áll ez még fennt, de ez is gyártók hibája, hogy spórolnak a dolgokon.
A témához kapcsolódva egy webes alkalmazás alapján vicces levonni azt a következtetést, hogy laggol vagy nem egy Samsung telefon. De mielőtt azt hinné valaki, nem nincs Samsung telefonom és nem is tervezek venni.
-
Somatom
veterán
válasz
El Diabl0 #128 üzenetére
Egyetértek, de véleményem szerint nem a Samsungnak kéne lépnie, hanem a Guglinak kellene megreguláznia a Play alkalmazások fejlesztőit. Óriási hibának tartom, hogy ezt eddig nem lépte meg. Köpködök is emiatt a droidos topikokban.
[ Szerkesztve ]
-
El Diabl0
tag
Szerintem egyszerűbb, ha az ember beírja a fiókját első bekapcsolásnál és a telefonja felhőből ugyanabba az állapotba áll vissza mint az előző készülék. Még az appok állapota, beállításai is ugyanazok lesznek. Szerintem többen értékelik/értékelnék. Erről is gondoskodhatna a Samsung.
-
Somatom
veterán
válasz
#40993792 #126 üzenetére
Az a titka, hogy mentés után, a másik eszközön visszaállítás előtt az alkalmazások telepítve legyenek és az egyéb összetevők (háttérkép, ikonpakk, stb.) ugyanarra az elérési útra kerüljenek. Utána nyomsz egy visszaállítást és az új telón ott lesz minden, ahol az előzőn volt, ugyanúgy fog kinézni és viselkedni.
-
Somatom
veterán
Ha ennek így örülsz, akkor egy rendes Launchertől kibújnál a bőrödből.
Milyen lenne, ha te határozhatnád meg, hogy hány tálcaikon legyen?
Ha nem csak parancsikont, mappaikont, hanem widgetet is kirakhatnál a tálcára?
Ha nem csak egy tálcaikonsorod lehetne, hanem több és egy oldalra húzással máris ott lenne a következő ikonsor?
One UI? Nemááá! Nagyon kevés. Lehet, hogy IOS -en lehet ezzel virítani, de a Samsung elmehetne a Nova fejlesztőihez korrepetálásra!Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
doooo
veterán
válasz
Essentials #63 üzenetére
Amíg nincs valódi bizonyíték ilyen nagyon komoly... vádakra, addig nem, nincs így. Tekintve, hogy nem egyetlen egy Samsung készüléket használok 8 éve... aligha van köze ehhez a szerencsének. A te elmondásod alapján gyakorlatilag lehetetlen lenne nem tapasztalni ilyesmit. Márpedig nincs így.
-
Yeffy
veterán
-
aprokaroka87
nagyúr
-
thiclyoon
aktív tag
Mindenkinek, aki szerint (túlzással, de) az android soha nem is laggolt, és soha nem is fog, illetve az ios egy lagghalmaz: az android szinte soha nem lehet olyan laggmentes, mint az ios. És ennek nem az az oka, hogy ki mit szeret, kb 10 évig androidot használtam
ugyanis maga a rendszer úgy van felépítve: egy androidos VM vs ios-es natív futás között óriási a különbség. Persze a mai hardverek már elég erősek ahhoz, hogy a hatalmas különbséget csökkentsék, viszont eltűnni soha nem fog. Ezen kívül hatalmas eltérés, hogy míg androidon a régi verziókat is támogatni kell, addig ios-en ha bekerül egy rossz kód design, akkor a következő verzióba kiveszik / megcsinálják normálisan. Akár azon az áron, hogy a fejlesztő szívjon vele, hogy ami eddig ment, az most miért megy másképp
Androidon ilyet nem lehet, és erre egy kitűnő példa az, hogy a telefon elforgatásakor melyik OS mit csinál. Az android az egész nézet hierarchiát megsemmisíti (ezért van a delay), és újra felépíti, míg az ios csak hív egy olyan függvényt hogy "ez a nézet meg fog jelenni újra, rendereld már ki" - ezért történik meg azonnal. Nem szeretnék ennél szakmai részletekbe belemenni, de hogy ne mondhassa senki hogy a levegőbe beszélek, egy konkrétum: az androidon működő GC nem determinisztikus abból a szempontból, hogy mikor fut le eltérő appokkal a háttérben, míg ios-en ilyen nincs, architekturálisan másképp oldják meg (ARC).
* persze a fenti a hivatalos appfejlesztésre vonatkozik (Android Studio és Xcode). Flutterrel jobb hatékonyság is elérhető androidon, és persze ios-re is lehet rossz kódot írni pl egy reacttal, vagy valamilyen pwa-pal. Ezekkel is lehet szépet, de tapasztalatom szerint nagyságrendekkel nehezebb.
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
Csúcskategóriában ez sajnos tény (volt. Idén már jobb a helyzet).
Note9 helyére én is Note20 Ultrát akartam, de nézegettem az üzemidőt, meg hogy fűt, mint anno az AMD Bulldozer....
Gyorsan letettem róla.
A 21-es szériát viszont bevállalnám.
iOS-t használva nekem is feltűnt, hogy eléggé szaggat néha a OneUI (ameddig csak azt használtam, igazából észre sem vettem), de ettől függetlenül a legjobb droidos felület.[ Szerkesztve ]
-
BlueDea
csendes tag
Itt mindenkinek laggol minden, az S9+ megjelenés óta hibátlan,asszony meg még mindig s7edge-t használ hibátlanul lehet a laggok user error miatt vannak. Az ONE UI igenis jó rendszer androidos fronton talán a legjobb.
ZoZo™
-
gattolino
senior tag
Kipróbálják, hogy aztán soha ne is vegyenek Samsungot.
Vivo X90 Pro Plus
-
El Diabl0
tag
válasz
#32839680 #104 üzenetére
A 2017-es iPad Prora gondolsz? Az 120Hz-es. Ha jól tudom, az Apple-nél nincs 90Hz-es kijelző. Telefonba nem tudom, miért nem tették bele a “Promotion Display”-t. Valószínűleg az üzemidő miatt.
Schuler888: Miben sokkal többet a OneUI mint a “karácsonyfadísz”?
[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
válasz
#32839680 #108 üzenetére
Az idei Exynos nagyon sokat javult a tavalyihoz képest, mind melegedésben, mind fogyasztásban. Egy hete van nálam egy Snapis 21 is, sotban, készenlétben ugyanazon felhasználás mellett, ugyanazt hozza kb. mindkettő. Egyedül kamerában jobb kicsit a sd-os, valószínűleg a másfajta szenzor miatt.
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Schuler888 #107 üzenetére
Mi köze a OneUI fícsörlistájának a fogyasztáshoz?
Szerinted az fogja zabálni az akksit, hogy firkálsz a tollal?
Ha annyira kell a kakaó a rendszernek, akkor miért fut el ugyanúgy egy AXX szérián is? Pár apróságot leszámítva ugyanaz van rajta, mint az S szérián.
Nem a “húdesokattud” miatt volt szar az üzemidő, hanem a gány optimalizálás miatt, meg nagyrészt az Exynos miatt.[ Szerkesztve ]
-
PA80
tag
Érdekes, mert az A50-em (4000-es akku, plusz ugye a sokat szidott Exynos) 8-9 óra SOT-ot simán hoz másfél évesen a második főverzió-frissítés után is! Furcsa, hogy én pont az ellenkezőjét tapasztalom annak, amit írtok!
[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
válasz
<Lacy85> #105 üzenetére
Cserebe az iPhone egy karacsonyfadisz, a note megy egy hasznalati eszkoz sokszoros tudassal, aminek igen, kell a kraft. Ezert kell eldonteni, hogy ha vkinek eleg az iOS vegye azt, tokjo cucc, akinek tobb kell annak ott a ONEUI, ami sokkal tobbet ad, de fogyaszt is cserebe. Merlegeles.
-
Schuler888
senior tag
-
<Lacy85>
addikt
válasz
#32839680 #87 üzenetére
Sokra mész a marha sok mAh-val.
Note9-ről váltottam 11 Pro Max-ra. Mindkettőben 4000-es akksi van.
Csak épp az iPhone 1,5-2x annyit bír, mint a Note.
Itt nem ritkák a 8-10 órás képernyőidők. Samuból legjobb esetben ki lehetett izzadni ~6-ot. De inkább 5-öt.
A 20-as széria még ennél is szarabb volt.
Szóval nagyon nem minden a mAh.[ Szerkesztve ]
-
-
Vicces, hogy sokan írják a lagot. Nekem s10 van, és semmi gondom, pedig ez aztán abszolút nem friss!
(Én meg iPhone-t soha többet nem veszek!)plus ça change, plus c'est la même chose
-
Schuler888
senior tag
+1! En is csak "lassu toltessel toltom a telom 90%ban, aztan ha gyorsan kell kraft, a beallitasokban engedelyezem a gyorsat. Habar utobbit ha jol tudom nem minden marka biztosit mint opcio
-
-
PA80
tag
válasz
#32839680 #87 üzenetére
Igazad van, de ez a vita meddő és sose lesz vége. Én is csak azért reagáltam, mert ez egy nyilvánvaló butaság, mint ahogy pl. az is, hogy 1 év után belassul a Samu. Mindenki vegyen olyan telefont, amilyet akar, de nem értem minek ócsárolni a másik oldalt! Én is trollkodhatnék, hogy így iPhone úgy iPhone, de minek? Előrébb jutunk? Nem.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Juhaszatti #48 üzenetére
+1! Ennyi. A legviccesebb, hogy bizonygatja, o bizony nem fan... nem a fenet
ugye mindig az kiabal, akienek a haza eg..
[ Szerkesztve ]
-
PA80
tag
válasz
Essentials #63 üzenetére
"A Samunál tényleg hónapokban mérhető az üzemidő romlás"
Jézusom, gyere le
-
S e t h
nagyúr
Átlag ios felhasználónak bemutatni, hogy milyen az android kb. annyira hasztalan, mint megkérni átlag lyúeszéj állampolgárt, hogy mutassa meg a földgömbön Magyarországot.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
hemaka
nagyúr
Kéne a francnak, akkor veszek szamszungot ha annyira erre izgulok.
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Hallosz
senior tag
Kb. évente hagyom magam elcsábítani, a két platform között. Mindkét rendszernek vannak erősségei, mindkettő tetszik. A felhasználási feladatokhoz, kvázi munkavégzés, zökkenőmentesebb ha a Samus droidot használom.
Ezek nélkül kiváló ellenék az iOS-n.
Tapasztalataim szerint, a Samu fluid működéséhez kell a hardver power.
Az iOS gyakorlatilag minden készüléken tudj ezt az élményt biztosítani.Engem megvennének, ha ez élesben is megvalósulna
-
El Diabl0
tag
A gyerekek mindig is ilyenek voltak.
Azon pedig nem csodálkozom, hogy az Apple megtartja magának az iMessage-et. Egyedüli end-to-end titkosítású üzenetküldő. Innen nincs “adatszivárgás” mint pl. Messengeren. Bankkártya adatot, személyes adatokat stb. csak és kizárólag iMessage-en küldök a főnökömnek pl. Ezt nem tudják feltörni.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Most olvastam egy cikket a Napidroidon, miszerint az amcsi fiatalok (es nem fiatalok?) egymast hajszoljak bele az Apple cuccok vasarlasaba.
A cikk arrol szolt, miert nincs iMessage Androidra. Az Apple kommunikacioja szerint ez strategia. Ez vilagos.
Aki nem iMessage alol csatlakozik egy beszelgetesbe, az zold jelzest kap. Green bubble a neve is ennek a jelensegnek, es a fiatalok cikinek tartjak azt, akit ilyen szinnel jelol az iMessage.Amugy szerintem nem csak a fiataloknal, hanem a felnotteknel is lehet hasonlo, gondoljunk egy ceges kornyezetre peldaul.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz
janeszgol #20 üzenetére
"Hat nem lepodnek meg, ha meg tobb iPhone user lenne az USA-ban. Nincs ertelme valtani. Plane annak nincs, aki evek ota iOS-t hasznal."
Sokan azért használnak az usában iPhone-t, hogy ne "közösítsék ki". A Green buuble jelenség sajnos létező dolog.
Az Apple beismerte: ezért nincs iMessage az Android telefonokra"Visszatérve az üzenetküldésre: Ha egy iPhone-t használó társaság iMessage-en keresztül kommunikál, akkor Androidról csak SMS-alapú üzenetekkel lehet ebbe becsatlakozni, így a legtöbb iMessage-funkció nem lesz elérhető, és a program az androidos üzeneteket más színnel jelöli (kék helyett zölddel). Ez sok esetben kirekesztéshez vezet az amerikai iskolákban, ahol a legtöbb diáknak iPhone-ja van. A “green bubbles” jelenség egy létező probléma (főként az USA-ban), és annyit jelent, hogy lenézik azokat, akiknek zöld buborékban jelennek meg az üzeneteik (vagyis nem iPhone-t használnak)."
-
Essentials
aktív tag
Illetve a készenléti idő is tropára megy rengeteg felhasználónál 6-12 hónap alatt a csúcsszériákban is. Mondjuk abban sosem voltak combosak. De biztosan vannak kivételek, és abban is bizros vagyok, hogy te azon szerencsések közé tartozol! A Samunál tényleg hónapokban mérhető az üzemidő romlás. Akit nem érint, nem tapasztalja ezt s jelenséget, az sem UFO, max szerencsés.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Ez igazán troll a Samsungtól. Aki iOS-en van, nem hinném, hogy épp erre a felületre vágyik. Illetve ez fordítva is igaz...
-
janeszgol
félisten
Ez csak egy webes app. A reszponzivitast nem tudja hozni, mivel nem is arrol szol.
-
KISDUCK
addikt
X. külső szemlélőként szerintem se *RLaci* oldalán van a probléma. Más témára vetítve az eddigieket így néz ki a dolog:
-több hozzászóló: A sony videólejászók sz#rok, vissza kell tekerni a kazettát lejátszás után.
-RLaci: nem vagyok sony fan, de az újabb lejátszók már optikai lemezesek és ilyen gond nincs
-te: édes savanyút ettem tízóraira
-RLaci: ez nem vicc, ez tapasztalat
-te: sony fanboy vagyRemélem X. szemlélőként sikerült más szögből megvilágítanom neked a helyzetet
[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
válasz
Juhaszatti #54 üzenetére
Hiába írod neki, nem érti.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Juhaszatti #54 üzenetére
Ez az egy ami ráhúzható, de ez sem az S21-re, a többi erről a nyamvadt webapp.-ról szól, hol vannak az "itt sokat fikázott Samsung 21-es sorozatáról" kommentek amiről beszéltek?
*RLaci*: Nyilván... Mit beszélgessek veled privátban, ha egy feltett kérdésre válaszolni nem tudsz, helyette csak személyeskedni meg próbálkozol hülyének beállítani a másikat.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Milyen figyelmetlenségről beszélsz?? Állítottál valamit, rá lett kérdezve, válasz helyett meg jössz ezekkel az ultimate fórumos dumákkal, hogy fanboy, szövegértési probléma meg figyelmetlenség.... Tiniként is gáz lenne, nemhogy a te korodban, hagyjál inkább lógva.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
"itt sokat fikázott Samsung 21-es sorozatáról"
Öööö, a sok helyett elég ha egy ilyet mutatsz innen.
Olvastad a cikket amúgy? Ez nem S21-et csinál az Iphone-ból, nem is egy app. (azt az appstore-ból tölti le az ember), egy webapp, ahol a One UI felületét látod (ami ha jól tudom nem csak S21-en van) és 1-2 dologra rá tudsz kattintani.
Fan nyilván nem vagy, hát azzal kezdted az irományod, én vagyok a fan, mert azt is leírtad.Juhaszatti: Mivel te ennyire pontosan megszámoltad, csak hármat mutass már ahol szidva van az S21. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
Leírtam egy saját tapasztalatot az itt sokat fikázott Samsung, 21-es sorozatáról, ennyi történt.
Nincs itt semmi szerelem, általában 2-3 havonta más telefonom van.
A komment pedig még mindig ide valóbb volt mint a te beszólásod.gthomma Sajnos még a 10-es széria is akadós, laggos volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
*RLaci*
addikt
Látom némelyeknek mennyire tetszett az almafanboy ide röffentése.
-
<Lacy85>
addikt
Hmmmm...
Anno anyáztam, hogy a Galaxy Note9-em nem kapja meg a OneUI 3.0-t.
Sebaj, a 11 Pro Max-om megkapja. -
Tréfás próbálkozás , de tetszik .
Bár jómagam nem fogom kipróbálni , mert volt Samsung készülékem és egyenlőre elég volt belőle kategóriába esett .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
*RLaci*
addikt
-
*RLaci*
addikt
Nem vagyok Samsung fan de mostanában volt szerencsém használni pár hétig egy 21 Ultrát, illetve most pár hete sima 21-et. Mindkettő gyors, abszolút LAGG mentes működést produkál/t. Ja, van itthon egy I11 és egy 8Plus is, csak mielőtt......
-
Mishita
tag
Jó pofa dolog. Igazság szerint pont olyan mint ha Samsung telefonon próbálnám. Ugyan annyira szaggat.
-
El Diabl0
tag
válasz
kakuk.tamas #27 üzenetére
Legalább ez az app emlékeztetett, miért váltottam anno iOS-re...
-
kakuk.tamas
addikt
i12-n LAGGOOOOLLLLLLLL!!!!
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Yeffy
veterán
miket ki nem talalnak lol
-
gthomma
senior tag
Lagg nincs, de sajnos a bővíthető tárhely, a 120Hz képfrissítés, HE80, MIMO, 1024-QAM, USB 3.2 (Type-C, MTP, OTG, DisplayPort 4K 60 FPS),Dex sincs benne
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
thiclyoon
aktív tag
Kipróbáltam, nem kellett volna
Nem is olyan rég váltottam ios-re, de ez az "élmény" megerősített benne, hogy milyen jól tettem. Hogy a samsung még ios-re is tud egy laggolós alkalmazást írni az meglepett..oké, lehet a webapp miatt van, mindenesetre szerintem ez max egy szánalmas - de kétségkívül ötletes - lépésként értékelhető a samsungtól.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Hmm amúgy az ötlet nem is rossz...
Amolyan oktató jellegűnek is fel lehet fogni.
Bár nem tudom mennyire müködik.
Szerintem az Apple is megcsinálhatná azt hogy az új iOS " felületet " mindig felrakja a Play store-ba.
Azért lássuk be, aki pl hosszabb távon használ egy rendszert, azt megszokja, simán lehet hogy sok mindent, már fejből is tud.
Viszont ott a másik rendszer, ami meg kicsit máshogy müködik, vagy épp valami nem is oldható meg.
-
Postas99
senior tag
Remélem van benne lagg is csak hogy tökéletes legyen a dolog.
-
janeszgol
félisten
Hat nem lepodnek meg, ha meg tobb iPhone user lenne az USA-ban. Nincs ertelme valtani. Plane annak nincs, aki evek ota iOS-t hasznal.
Raadasul meg az eszkozok sem dragak, es ha a Samsungot nezzuk, a kiegeszitok (ora, tok) sem. -
Juhaszatti
addikt
Párom is ránézett, az i4 óta használ iPhone-okat. Azt mondja tetszik neki, de az átszokáshoz azért nagyobb belelátás, több működő lehetőség kéne.
Ha ő mint megrögzött iPhone user, ilyen pozitívan áll hozzá, biztosan lesz olyan akit átcsábít.
Elég ügyes marketing húzás.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
hát ez aztán hiánypótló.
-
bigrock
addikt
Hiányzott, mint vasorrú bábának a mágneses mező.
-
RIC5I
tag
Amikor jól csinálod a marketinget
, csodálkozom hogy az apple még nem tiltotta ezt le ne hogy valaki át pártoljon
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
Tibee86
nagyúr
Minden vágyam a "Galaxy élmény"...
-
törölt tag
válasz
GreenGoblin #9 üzenetére
Szóval nem lehet. Nem használok widgetet csak azért, hogy letolja az ikonokat. Köszi.
-
törölt tag
válasz
GreenGoblin #6 üzenetére
Tavaly használtam sokáig I11 Pro Maxot, azon nem lehetett. Egy screenshotot lőhetnél róla akkor, hogy rendszerszinten, hogy oldod meg például így ahogy nálam van:
Ha ezt tudja lehet visszaváltok mert szerettem.#7Ance:
Ez régen lehet így volt, de ilyen lassulások már egyáltalán nincsenek.[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
Sajnos az én legnagyobb problémámon (a fájlszintű hozzáférés korlátozásán) nem segít, de jópofa ötlet. A Fortnite miatt lehet, hogy rá is harapnak a népek.
B.Cs.
-
törölt tag
Nagyon jó. Legalább az Iphone userek is megtapasztalhatják azt, hogy mennyivel kényelmesebb, ha az ikonokat le lehet tenni a kezdőképernyő aljára... Ez ami botrányosan idegesít Ios alatt.
-
Skynet258
veterán
Ha előbb jön ez a hír pár nappal esküszöm elhiszem, hogy ez áprilisi tréfa.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung készített egy alkalmazást, ami lehetővé teszi a Galaxy telefonok felhasználói felületének kipróbálást iPhone-on.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest