Két izgalmasan új színben érkezhet az iPhone 16 Pro

Állítólag a vásárlók választhatnak majd sárgás szürkét és ezüstös szürkét is a szürke mellett.

Miután az iPhone 15 Pro modellek közül a titánötvözettel készült keretre váltás okán kimaradt az aranyszínű opció, az iPhone 16 Pro pótolhatja a hiányosságot. Állítólag két új színnel készül az Apple a 2024-es Pro modellekhez, az egyik a 2022-es iPhone 14 Pro arany változatához hasonlíthat, a másik pedig a 2014-es iPhone 6 ezüstös szürkéjéhez. A két új szín állítólag sivatagi titán és titánszürke névre hallgat majd, viszont az elkészült renderképek alapján ezek is inkább a fakó, visszafogottabb megjelenést részesítik előnyben, akárcsak bármelyik titán modell a 15-ös szériából.

Így nézhet ki a két új iPhone-szín 2024-ben
Így nézhet ki a két új iPhone-szín 2024-ben (forrás: Twitter) [+]

Valószínű, hogy a két új szín érkezésével kettőtől búcsút vesz majd az iPhone Pro széria, hogy a termékstartra a szokásos négy választási lehetőség maradjon. A pletykák szerint a natúr titán és a kék lesz az a kék titán opció, melyek kikopnak majd a 16 Pro modellek érkezésével.

Ahogy arról korábban írtunk, 2024-ben az iPhone 16 Pro lehet az első Apple telefon 2 TB-os tárolóval, viszont ezt a pletykát érdemes fenntartással kezelni, lévén már az iPhone 14 és 15 Pro telefonok kapcsán is felmerült. Koreai források szerint QLC NAND flash tárolóra váltanának az iPhone-ok, mert olcsóbb és kisebb helyigénnyel rendelkezik, mint a jelenleg is használt TLC NAND flash. Ugyanakkor a Quad-level cell tárolók írási és olvasási sebessége lassabb, mint a Triple-level cell tárolóké, és nem valószínű, hogy az Apple lassabb tárolóra váltana, miközben állítólag külön videofelvétel indítására szánt gomb is kerül majd a Pro iPhone-okra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés