Képernyője buktatta le a Redmi Note 6 bevágását

A Xiaominak akadnak igazán ütős csúcstelefonjai, ám a Redmi a gyártó igazi sikerszériája, és nincs abban semmi meglepő, hogy a Redmi 5 Plus és a Redmi Note 5 is erős plecsnivel távozott szerkesztőségünkből. Pár hete aztán a szenzorsziget is ellátogatott a középkategóriába a Redmi 6 Pro személyében, és ez a dizájnelem hamarosan feltűnhet a Redmi 6 Plus előlapján is.

A Redmi 6 Plus állítólagos kijelzőpanelje
A Redmi 6 Plus állítólagos kijelzőpanelje (forrás: Aliexpress) [+]

A szóban forgó készülék eddig legfeljebb minősítési viziten bukkanhatott fel, a minap azonban listázni kezdték előlapi paneljét, méghozzá láthatóan dupla előlapi kamerarendszerrel. A kiírás szerint a Redmi 6 Plus 5,99"-es képátlóval futhat be, 1080 x 2160 pixelen, ami mondjuk gyanússá teszi, mert ez a Redmi 5 Plus képernyőmérete és felbontása, szenzorsziget nélkül.

A Redmi Note 6 alkatrésze is elérhető
A Redmi Note 6 alkatrésze is elérhető (forrás: Aliexpress) [+]

Az Aliexpressen a Redmi Note 6 állítólagos képernyőjét is kosárba lehet helyezni, úgyszintén LCD technológiából. Itt 6,18"-es képátlóról esik szó, 1080 x 2246 pixelen, ami már jellemzőbb adat egy szenzorszigetes mobil esetében. Persze koránt sem biztos, hogy a fenti képeken tényleg a szóban forgó Redmik képernyője látható, előbb vagy utóbb mindenesetre mindkét modell befuthat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés