2019. január 17., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Képen a rejtélyes Meizu X

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena | Frissítve:

A november 30-ai bemutató előtt folyamatosan érkeznek az információk a Meizu rejtélyes készülékéről, most például egy valódi fotó került elő.

Hirdetés

A Meizu a napokban küldte ki a meghívókat a november 30-ra tervezett bemutató kapcsán, amiről egyrészt megtudtuk, hogy a kínai gyártó, amolyan donaldtrumposan "ismét naggyá" kívánja tenni a Heliót. Értelemszerűen a MediaTek Helio sorozatú chipsetjeire asszociálunk, valamint ezzel együtt egy kémfotó is érkezett, ami a telefon dobozát és a rajta lévő Meizu X típusmegjelölést láttatja. Úgy tűnik tehát, hogy a Meizu m5 note bemutatása mellett még egy készülékre számíthatunk jövő héten.

November 30-án elvileg ő is bemutatkozik
November 30-án egy üveghátlapos Meizu is bemutatkozhat

A mai képen valószínűleg nem az m5 menetrendszerű phablet verziója látszik, hanem az X néven emlegetett, üveg hátlappal borított Meizu, már a bal oldalon. Ahogy olvasóink is felhívták a figyelmet, a jobb oldalon alighanem egy Honor 8 ad a bejelentés előtt álló riválisnak társaságot dupla hátlapi kamerájával és ujjlenyomat-olvasójával, noha forrásoldalunk azt is egy Meizu mobilnak véli. Jövő hét szerdán mindenre fény derül.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.