Hirdetés

Tényleg nagyon hasonlít valamire a Meizu X

A Meizu X-ről nem sokat tudunk eddig, azt viszont sejteni véljük, hogy november 30-án mutatja be a gyártó az m5 note kíséretében. A ma kikerült képen a készülék előlapja látható, ami továbbra is megtévesztésig hasonlít a Honor 8 felépítésére, leszámítva az előlapi Home gombot és a szenzorok kissé eltérő elhelyezkedését. A tegnapi anyag alapján a készülék üvegborítást kap, a dupla hátlapi kamerarendszerre pedig a mellé helyezett, vélhetően Honor 8 árulkodik, noha a kép pont a lényegnél van levágva, és sehol nem részletezik, hogy a két eszköz milyen kontextusban került egymás mellé. Ha ugyan tényleg ez történt.


[+]

A Meizu X üvegházába valószínűleg a MediaTek P20-as lapkája kerül, a legerősebb kiszerelésben 6 GB rendszermemóriával. A Cat.6-os LTE jelentette 300 Mbps elég lehet, a B20-as LTE frekvenciasáv támogatása mindenesetre egyelőre kérdéses. Mindamellett a 2000 jüanos ár, ami a legerősebb memóriakiszerelésre vonatkozik, még így is vonzó lehet. Aktuális árfolyamon ugyanis csak 85 ezer forintról van szó.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Meizu X is

    A mai sajtóeseményen nem csak a Meizu csúcsgépe, a Pro 6 Plus kapott szerepet, de a renderképek alapján vitatott külsejű Meizu X is bemutatkozott.

Előzmények

  • Frissítve! Képen a rejtélyes Meizu X

    A november 30-ai bemutató előtt folyamatosan érkeznek az információk a Meizu rejtélyes készülékéről, most például egy valódi fotó került elő.

  • Képeken a Meizu m5 note

    Legalábbis vannak képek, amikről azt állítják, hogy az m5 note van rajtuk, és vannak ismert paraméterek, de mintha már láttuk volna ezeket valahol.

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.