Ilyen lehet a Meizu Pro 7

Az megvan, hogy a Meizu még a Xiaomi Mi Mixnél is nagyobb előlapi képernyőarányú mobilt kíván Szenteste bemutatni? Nos, a friss hírek szerint az nem a Pro 7 lesz, legalábbis semmiképpen nem annak az alapváltozata, az ugyanis a mostani kéminformációk szerint az alábbi küllemet kapja.


[+]

@KJuma legalább olyan lelkesen szivárogtat mobilokat érintő, titkosnak szánt értesüléseket a Weibón, mint Evan Blass a Twitteren, és az itt közölt készülékrajz állítólag a Pro 7 újfajta dizájnját leplezi le, dupla hátlapi kamerával. Tény és való, hogy ez jobban hasonlít a Pro sorozat küllemére, mint a kávamentes variáns, és egy szintén most kiszivárgott renderkép ennél is beszédesebb: a Pro 7 előlapjára ívelt kijelző kerülhet, kerek home érintőgombbal, amely az ujjlenyomat-olvasónak is helyet adhat.


[+]

Az egyelőre nem világos, hogy az itt-ott eltérő, kétféle dizájn közül melyik áll közelebb a valósághoz, mindenesetre egyhamar nem várható a Pro 7 érkezése, hiszen a Pro 6s is alig két hete mutatkozott be, minimális előrelépéssel a Pro 6-hoz képest, a nyári pletykákból pedig egyelőre semmi nem lett.


[+]

Valamiről mindenesetre november 30-án lerántja a Meizu a leplet: a Donald Trump-áthallásos Make Helio Great Again szlogen talán a nemrég lebukott, Helio P10-es m5 note érkezésére utalhat. A FoneArena ugyanakkor a lényegesen erősebb MediaTek SoC-vel szerelt Meizu X bejelentésére számít, ennek a doboza egyébként kiszivárgott. Persze az is lehet, hogy mindkettőről lehull jövő szerdán a lepel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Frissítve! Képen a rejtélyes Meizu X

    A november 30-ai bemutató előtt folyamatosan érkeznek az információk a Meizu rejtélyes készülékéről, most például egy valódi fotó került elő.

Előzmények

Hirdetés