Hirdetés

2018. július 23., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Képeken a YotaPhone 3

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: YotaPhone Club

Hamarosan befuthat az e-ink panellel (is) szerelt mobil harmadik generációja, pár napja fel is bukkant pár hitelesnek tűnő renderkép.

Színes kijelző az egyik oldalon, e-ink panel a másikon – ismerős? A kedves olvasónak alighanem a YotaPhone sorozat jut az eszébe, amely első és második generációjával is különlegesnek számított, és csak nagyon kevés riválist kapott a másodlagos hátlapi megjelenítős okostelefonok kategóriában.


(forrás: YotaPhone Club) [+]

A YotaPhone 3 érkezésére már tavasszal erősen céloztak, a Baoli Yota Technologies egy kínai-orosz rendezvényen pedig egyértelművé tette: hamarosan befut a modern alapokra helyezett ketyere. A YotaPhone Club közösségi oldalán pár napja aztán felbukkantak az itt látható renderképek, és bár garancia nincs a hitelességükre, elég jó minőségűek, hogy hivatalosnak tűnjenek.


(forrás: YotaPhone Club) [+]

A Frandroid szerint a YotaPhone 3 egy 5,5 hüvelykes AMOLED (FHD) és egy 5,2 hüvelykes e-ink kijelzőt kap (HD), amelyeket a Snapdragon 625 hajt meg, 4 GB RAM és 64 GB-os tároló kíséretében. Az előlapi panel fölé 13, a hátlapitól északra tájolva pedig 12 megapixeles kamera kerülhet. A kijelzőkkel összefogott szendvicsben 3200 mAh-s telep lapulhat. A megjelenést a források szeptemberre várják.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.