Bemutatkozott Coolpad Cool M7

Kínában került megrendezésre a Coolpad legújabb sajtórendezvénye, amin egy Snapdragon 625-ös phablet mutatkozott be. A matt fekete színű kütyü mutat némi hasonlóságot az Apple hasonló phabletjével, 5,5 hüvelykes 1080 x 1920 pixeles kijelzőjét 2.5D lekerekítésekkel tarkított üveg takarja, karcállóságot nem neveztek meg hozzá. Kizárólag 4/64 GB-os változatról esett szó, a hátlapi kamera 13 megapixeles, f/1,8-as apertúrájú lencserendszerrel dolgozik, az előlapi fényképező is hasonló felbontású, de f/2,2-es fényérzékenységgel.

A Cool M7 sem esett messze az almafától
A Cool M7 sem esett messze az almafától [+]

Ezen kívül van ujjlenyomat-olvasó, USB-C csatlakozó, kétcsatornás, 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.2, Android 7.1.1 és 3200 mAh kapacitású akkumulátor. A Coolpad árazása nem szokott túlságosan visszafogott lenni, ezúttal sincs ez így, a 2699 jüanos kínai ár majdnem 105 000 forintot takar.

Előzmények

  • Képeken a YotaPhone 3

    Hamarosan befuthat az e-ink panellel (is) szerelt mobil harmadik generációja, pár napja fel is bukkant pár hitelesnek tűnő renderkép.

  • Asus Zenfone Zoom S - más megközelítés

    Alaposan átszabták a Zenfone Zoomot a folytatásra: zoomoptika helyett teleobjektíves másodlencsével lehet a távoli témákat közelebb hozni. Sok pénzért.

  • Leagoo M7 - nagyot koppint, azután elhallgat

    Eljutott az iPhone 7 Plus formája és a duplakamera koncepciója a belépőszintre, ám ahol árban a konkurenciához képest Leagoo hozzátesz, azt máshonnan kénytelen elvenni. Nem lőttük le.

  • Motorola Moto G5 Plus - nomen est omen

    Megint ott figyel a Motorola márkanév egy Moto előtt. Ezzel picit meg is ugrott az erősebbik G5 ára, amely fejlett kamerával igyekszik kompenzálni.

Hirdetés