Hivatalos a YotaPhone 3

Az orosz gyártó másodlagos e-ink kijelzővel szerelt készülékének harmadik generációja is bemutatkozott.

Hirdetés

A YotaPhone a pekingi Orosz Nagykövetségen mutatta be a speciális kialakítású készülék harmadik generációját. Természetesen a YotaPhone 3 ezúttal is a hátlapba épített, teljes értékű, érintésérzékeny másodlagos kijelzővel emelkedik ki a mezőnyből, amely energiahatékony e-tinta technológiát alkalmaz, ezúttal 5,2 hüvelykes kiterjedésben. Az előlapi megjelenítő maradt FHD felbontású Super AMOLED, a képátló viszont 5,5 hüvelykre nőtt.


[+]

A két kijelző között egy Snapdragon 625-ös szett található 4 GB operatív memóriával és kiszereléstől függően 64 vagy 128 GB belső tárhellyel. Az ujjlenyomat-olvasó a főképernyő alatt elhelyezett érintésérzékeny, fizikai Home gombba került. A formaterve ezzel együtt kissé szögletesebb, az anyaghasználatba pedig belépett a fém. A kamerákat nem vitték túlzásba, hagyományos felállásban került előre egy 12 megapixeles szenzor, illetve hátra egy 13 megapixeles modul kéttónusú LED villanóval.


[+]

A YotaPhone 3 jelentősen nagyobb akkumulátort kapott az elődjénél, így a két kijelző már 3300 mAh-val gazdálkodhat, amit C típusú USB csatlakozón keresztül lehet regenerálni. A felhasználói élményért 7.1.1-es Androidra épülő YotaOS 3.0 felel. A készülék nyitóára viszont mérséklődött: a 4/64 GB-os verziót 360 dollárért, míg a 4/128 GB-os megoldást 465 dollárért lehet beszerezni, ami meg sem közelíti a YotaPhone 2 szintjét, ugyanis jelenlegi árfolyamon nagyjából nettó 92 és 119 ezer forintról beszélünk.

Azóta történt

Előzmények

  • Képeken a YotaPhone 3

    Hamarosan befuthat az e-ink panellel (is) szerelt mobil harmadik generációja, pár napja fel is bukkant pár hitelesnek tűnő renderkép.

  • „Bemutatkozott” a YotaPhone 3

    Bár a bejelentették jobb szó, mert egyelőre keveset tudni az elöl-hátul kijelzős, igazán különleges széria harmadik tagjáról.

  • Jön a YotaPhone 3

    Az oroszok dupla kijelzős készülékének új generációja már jócskán időszerű, az elődmodell ugyanis három éves, bár elhanyagolva nincsen.

  • MWC 2017: Kihívója akadt a YotaPhone-nak

    Elöl és hátul is van a Hisense új telefonjának megjelenítője, megnéztük, mire használja az A2 a másodlagos, monokróm e-ink panelt.

Hirdetés