Képeken a Xiaomi Mi 6X?

Az internet hemzseg a vélt vagy valós kéminformációktól, és most nem a nemzetek közötti kémkedésről, hanem az okoseszközök információinak kiszivárgásáról van szó. Felbukkant például a Weibón az alább két fénykép, amelyen állítólag a Mi 5X megnyújt kijelzős folytatása látható, az iPhone X-hez hasonló, függőleges, dupla hétlapi kamerarendszerrel. Ez volna a Mi 6X.

Két felvétel az állítólagos Mi 6X-ről Két felvétel az állítólagos Mi 6X-ről
Két felvétel az állítólagos Mi 6X-ről (forrás: OnPhones) [+]

Aztán lekerült onnan, aminek nagyjából két (esetleg három) oka lehet: vagy ügyes hamisítvány (esetleg egy másik telefon a képen szereplő eszköz), vagy annyira hiteles, hogy a közzétevő kapott az eltávolítására egy figyelmeztetést. A Mi 5X, Android One rendszerrel szerelve pedig a Mi A1 folytatása állítólag akár már az MWC környékén befuthat, a  tippek szerint a négy Cortex-A73 és négy Cortex-A53 magot bevető Surge S2 SoC-vel a fedélzeten. A képernyő 5,99"-es lehet, 1080 x 2160 pixel felbontással, kávamentes(ebb) dizájnnal.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Mi A1 - tisztasági fogadalom

    Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.

  • Itt a MIUI 9, a Mi 5X és a Mi otthoni asszisztens

    A híreknek megfelelően verziószámot váltott a Xiaomi androidos felülete és bemutatkozott a Mi 5X kedvező árú phablet is. Aztán jött a slusszpoén.

Hirdetés