Küszöbön a Mi 6X / Mi A2 bemutatója?

Egyre több jel mutat arra, hogy a népszerűsége miatt készlethiánnyal küszködő Xiaomi Redmi Note 5 (Pro) ellátogat Európába, viszont lehet, hogy nem egyedül érkezik középkategóriás phablet fronton az elkövetkező időszakban. Felbukkant ugyanis a hasonmása a Kínai Hírközlési Hatóságnál.

Ismerős küllemű phablet járt a TENAA-nál
Ismerős küllemű phablet járt a TENAA-nál (forrás: Leikeji) [+]

A képeken állítólag a Mi 6X van, ami ugye a MIUI-s Mi 5X folytatásává tenné, hozzánk viszont ahelyett tavaly az azonos specifikációjú, viszont vegytiszta androidot futtató Mi A1 jutott el (és távozott különösen ajánlott plecsnivel), úgyhogy a TechRadar szerint tulajdonképpen a Mi A2 is megpillantható ugyanazon a felvételen. Nem ez az első vizitje egyébként a 6X-nek a fotós lencsék előtt: januárban már lebukhatott a mobil. A TENAA persze egy hivatalos szerv, nem kémanyag szivárogtató, így az ott felbukkant, M1804D2SE és M1804D2SC kódjelű modellek 5,99"-es, FHD+ képernyő információja és a 2910 mAh-s jelölésű telepe közel állhat a valósághoz.

A forrásoldal ezt a képet is mellékelte
A forrásoldal ezt a képet is mellékelte (forrás: Leikeji) [+]

A Mi 6X / A2 pedig igencsak közel állhat a Redmi Note 5 Próhoz, amely ugyancsak függőleges elrendezésű kamerapárost visel a hátlapon, bár Snapdragon 636-os SoC-je mellé 4000 mAh-s telepet mellékelt. A TENAA ezúttal a hardver részleteibe nem ment bele, a forrásoldal mindenesetre a Surge S2 debütálására és bevetésére számít, illetve április másodikai bemutatóra. Addig a Mi Mix 2S arathatja le a babérokat.

Azóta történt

  • Árpilis 25-én tényleg a Mi 6X mutatkozik be

    Ráadásul a legfrissebb információk alapján öt "tavaszi" színben.

  • Íme a Xiaomi Mi 6X

    Ugyan miért ne szivárogna ki körülbelül minden egy nappal a készülék bemutatása előtt? Költői kérdés volt.

  • Bemutatkozott a Xiaomi Mi 6X

    AI-alapú dupla hátlapi kamerarendszer, középkategóriás Qualcomm hardver, friss MIUI és szokásos módon kedvező ár jellemzi az újdonságot.

  • Tőzsdére lép a Xiaomi

    100 milliárd dollár lehet a vállalat piaci kapitalizációja és 10 milliárd dolláros részvénykibocsátással kezdhet a Xiaomi a hongkongi értéktőzsdén.

Előzmények

Hirdetés