Íme a Xiaomi Mi 6X doboza

A Xiaomi Mi 6X április 25-én kerül bemutatásra, és több mint valószínű, hogy idén is ez a készülék képezi a Mi A sorozat következő modelljének alapjait, amelyet kifejezetten nemzetközi forgalomba szán a gyártó, MIUI helyett Android One rendszerrel és teljes körű hálózati támogatással. Azt a nagyon nem lényeges információt már biztosan tudjuk, hogy öt, ráadásul tavaszi színben érkezik a dupla kamerás 6X, a lapkakészlet viszont bizonytalan volt az ellentmondásos értesülések miatt.


[+]

A Slashleaks 100%-ban megbízható eredetűnek bélyegzett fotójának hála, aránylag biztosra vehetjük, hogy a Mi 6X Snapdragon 660-nal érkezik és nem a 626-os szettel. A 20 megapixeles főkamerával rendelkező hátlapi kettős rendszer is feltűnik az adatok között, ahogy a 20 megapixeles, mesterséges intelligenciával dolgozó előlapi szenzor is kiemelt helyen van a legfontosabb jellemzők sorában. A rossz hír, hogy a dobozban lesz Type-C - jack adapter, tehát 3,5 milliméteres jack portra ne nagyon számítson senki.

Azóta történt

  • Íme a Xiaomi Mi 6X

    Ugyan miért ne szivárogna ki körülbelül minden egy nappal a készülék bemutatása előtt? Költői kérdés volt.

  • Bemutatkozott a Xiaomi Mi 6X

    AI-alapú dupla hátlapi kamerarendszer, középkategóriás Qualcomm hardver, friss MIUI és szokásos módon kedvező ár jellemzi az újdonságot.

Előzmények

Hirdetés