Jön a 18:9-es képarányú Vivo is

A Vivo Xplay 7 vagy X20 elég rejtélyes készülék, több alkalommal került elő megegyező néven, mármint Vivo X20 (Xplay 7) megjelöléssel, így továbbra sem tudjuk, hogy melyik lesz a nyerő. Az viszont biztosnak tűnik, hogy a 2018-as Labdarúgó Világbajnokság hivatalos szponzora sem óhajt kimaradni a képarányt érintő trendek fősodrából. Úgy tűnik, hogy a Vivo új modellje, nevezzék majd akárhogy is, szintén 18:9-es panelt kap, elvileg 5,2 és 5,5 hüvelykes méretben, mert egy megegyező felszereltségű, de nagyobb variáns is esélyes.


[+]

A TENAA adatbázisába került képek alapján az öt darab kamera nem tűnik reálisnak, noha több fotó készült, valószínűleg egy prezentációról, amelyen hátul három modul látható. Persze lehet, hogy a harmadik valami egy lézeres fókuszsegéd, esetleg egyéb szenzor, a kínai Hírközlési Hatóságnál jegyzett képeken a darabszám és az elrendezés sem stimmel. A készülék viszont irgalmatlanul hasonlít két másik, már létező eszközre. Az viszont biztos, hogy itt még nem lesz kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó.


[+]

Ami annyiban mondjuk egyáltalán nem meglepő, hogy a hátulról megtévesztésig OnePlus5-nek és Oppo R11-nek tűnő cuccot is a BBK Electronics Corporation jegyzi. A lényegi különbség szemből mutatkozik, ugyanis az előlapon már nem maradt hely a biometrikus szenzort is magába foglaló Home gombnak, cserébe a hátlapon a kettős kamerarendszer alá került, ami egy normál és egy telés szenzorból állhat. Az antennakilépések viszont pont ugyanolyanok (mint az iPhone 7-en is). Feltehetően egyébként ez a készülék fog bemutatkozni szeptember 7-én Vivo Xplay 7 és Xplay 7+ néven.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés