Durva szelfikamera és nagy kijelző jellemzi a most bemutatott Vivo V7+-t

Vivo Xplay 7 vagy Vivo X20 megnevezés helyett egy harmadik lett a nyerő a Labdarúgó VB hivatalos támogatójának első 18:9-es képarányú készülékének esetében. A Vivo V7+ több olyan tulajdonsággal is bír, ami kifejezetten szimpatikussá teheti, egyelőre sajnos csak az indiai vásárlóknak. Ilyen például a SIM és microSD kialakítás, ami lehetővé teszi két SIM kártya elhelyezését anélkül, hogy a 64 GB-os belső tárhely bővítéséről le kényszerülne mondani a felhasználó.

A Vivo V7+ felső kategóriás megjelenését jobbára az 5,99 hüvelykes FullView IPS megjelenítőnek köszönheti, amihez 18:9-es képarányt társítottak. A felbontás ugyanakkor nem kimagasló, mindössze 720 x 1440 pixel, ami 269 ppi pixelsűrűséget jelent ekkora kijelzőméret mellett. A hardver szintén középkategóriás, ellenben friss, ami egy 14 nanométeres Snapdragon 450-es szettre épül 4 GB operatív memóriával társítva. A majdnem 6 hüvelykes panel ellenére a készülék összességében nem valami nagy, számszerűleg 156 x 76 x 8,0 milliméter és 159 gramm. Ebbe a kasztniba egy 3250 mAh-s telep fért, az ujjlenyomat-olvasó pedig jobb híján a hátlapra.

Öt kamera nem lett, de még három sem, cserébe a szelfimodul 24 megapixeles szenzort rejt szoftveres derítőfénnyel és valós idejű portré effekttel támogatva, míg a hátlapra egy 16 megapixeles egységet szerkesztettek kéttónusú LED segédfénnyel. Utóbbi úgynevezett Ultra HD funkcióval is jeleskedik, ami összesen négy felvételt készít, amelyek a szoftveres utómunkát követően egy 64 megapixeles képet eredményeznek.

Adatkapcsolati szempontból említést érdemes a 802.11a/b/g/n/ac szabványon kapcsolódó WiFi és a 4.2-es Bluetooth A2DP és LE protokollal. A Funtouch OS Android 7.1-es rendszerre épül, a B20-as LTE sávot viszont sajnos nem ismeri, legalábbis a mától előrendelhető indiai verzió, ami kizárólag az Amazon helyi oldalán érhető el 22 ezer rúpiáért, ami körülbelül 87 ezer forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés