Állítólag öt kamerát építenek a Vivo új modelljébe

A Vivo mint a harmadik legnagyobb piaci részesedéssel bíró gyártó Kínában, elég komolyan gondolja a nemzetközi piacon való fellépést is, többek között az Oroszországban megrendezésre kerülő 2018-as Labdarúgó Világbajnokság fő szponzorává is avanzsált a FIFA-val kötött megállapodásnak köszönhetően. Ezen túlmenően az sem kizárt, hogy a Vivo lesz az első gyártó, aki a gyakorlatban integrálja a Qualcomm Snapdragon Sense ID kijelzőbe épített biometrikus azonosítóját. A bemutatandó készülék pedig erősen emlékeztet a konkurencia csúcsmodelljére, noha a Vivo V7+ erős, de középkategóriás megoldásnak tűnik.


[+]

Viszont a trendeknek megfelelő, extrém keskeny alsó és felső kávával. Legalábbis a meghívó szerint. A készülék mégis a szelfiképességekkel hívja fel magára a figyelmet, ami nem idegen a gyártótól, több, dupla előlapi kamerás eszközzel is rendelkeznek, elvileg ez a V7+ esetében sem lesz másként. Az eddigi értesülések szerint azonban az sem kizárt, hogy öt darab kamera kap helyet a készülékben. Kettő elől, és három hátul.

A Weibón ezek a képek tűntek fel.
A Weibón ezek a képek tűntek fel. (forrás: Weibo) [+]

Az Vivo V7+ elvileg 5,5 hüvelykes, FHD felbontású AMOLED kijelzővel és, a meghívó alapján a Samsung Galaxy S8 szériához hasonló képaránnyal és kávákkal várható. A Snapdragon 660-as lapkakészlet, a 6 GB operatív memória és a 128 GB-os, bővíthető belső tárhely sem hangzik éppen rosszul, az akkumulátor pedig szintén decens, számszerűleg 3500 mAh. A kamerák pontos specifikációjáról egyelőre nem esett szó, csak forradalmi szelfikamerákról. A bemutató szeptember 7-én várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés