Jól megy a Xiaominak Indiában

Hirdetés

Mi is úgy tapasztaltuk, hogy ár/érték mutatóban remekül sikerült a Xiaomi Redmi 4X (ez a Redmi 4 kicsit ráncfelvarrt változata) és a Redmi Note 4 is. A két mobil egy okostelefon koncepció variációja két méretigényre: a Redmi 4(X) fémháza 5 hüvelykes, a Note 4-é pedig 5,5 hüvelykes panelt rejt. Mindkettő hatalmas teleppel biztosítja a hosszú üzemidőt, és persze az ujjlenyomat-olvasó sem hiányozhat.

A Redmik Indában is népszerűek: korábban 45 nap alatt eljutottak a Note 4 eladások az egymillióig, és most, 30 nappal a Redmi 4 startja után a kisebbik modell is elérte ugyanezt. Egyébként csak a helyi értékesítés első 8 percében negyedmillió darab talált gazdára. Ez is mutatja, hogy Ázsiában mekkora ereje van a flash sale-nek, vagyis a villámvásárnak.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?

    A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.

  • Xiaomi Mi 6 - helyi kiskirály

    A Xiaomi csúcskészüléke egészen kiváló, a legújabb hardveres alapokra helyezett prémium készülék, továbbra is meglepően kedvező árazással, és némileg komplikáltabb lokalizálási lehetőségekkel.

  • Xiaomi Redmi Note 4 - takarék-szövetkezet

    A két kiszerelésben elérhető Redmi Note 4-ből a lóerőben szerényebbet, kitartásban viszont annál sikeresebbet teszteljük. A Xiaomi a Note 3-ra is lapot húzott, és még az ár is kedvezőbb lett.

  • Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat

    Bruttó végfelhasználói árat figyelembe véve is rendkívül olcsó a kínai gyártó új modellje, ráadásul semmilyen komoly kompromisszumot nem kell kötnünk a mindennapi használat közben.

Hirdetés