Hirdetés

2018. december 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Hozhatom a velős csontot, notchságos uram?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Az Oppo R15 előzetese egyértelművé teszi: újabb taggal bővül a betüremkedéses dizájnvonal, ez pedig a OnePlus 6 formáját is előrevetítheti.

Hirdetés

Gyanítjuk, hogy olvasóinknál is kezd rutinszerűvé válni a napi notchos hírek megtekintése, pedig kint se voltak a barcelona MWC-n, ahol mi minden sarkon belefutottunk egy iPhone X dizájnkoppintásába, csak szerencsétlenebb kivitelben, mert úgy tűnik, az alsó káva eltüntetése a nem alma típusú gyártóknak elég komoly fejtörést okoz.

A sorban a következő szenzorszigettel rendelkező készülék az Oppo R15 lesz, és az androidos notchtársakhoz képest egészen szolidan oldja meg a betüremkedést, illetve a képernyő alatti sáv kérdéskörét, ebben az uleFone T2 Próra vagy a Zenfone 5z-re hajaz. Nem hiányozhat hátulról a dupla kamera, és úgy tűnik, egyelőre az Oppo is marad a látható ujjlenyomat-olvasónál a képernyő mögé rejtett megoldással szemben.

Akadt már OnePlus és Oppo készülék nagyon hasonló formatervvel, és a két hete kiszivárgott, állítólagos OnePlus 6 prototípus úgyszintén notchcsal mutatta meg magát, a Mobilarena olvasókhoz hasonlóan a gyártó rajongóit is megosztva. A OnePlus 6-ról egyelőre annyit tudni hivatalosan, hogy a második negyedévben érkezik (azaz mostantól június végéig bármikor), és a Snapdragon 845 fogja meghajtani. A dizájn persze még nem feltétlenül végleges, az előlap viszont meglehetősen hasonlít az Oppo R15-ére, és mivel mindkét márka a BBK Electronics érdeklődési körébe tartozik, nem lepődnénk meg a hasonló formán.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.