2018. október 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Három hátlapi szenzort kaphat a Huawei P11

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Evan Blass

Evan Blass jóvoltából ismét egy adag információ került elő, amelyek szerint akár három kamera is kerülhet a Huawei következő csúcsmobiljának hátlapjára.

A Huawei igen erős ajánlatokkal támadta meg a piacot idén, a Mate 10 Pro egészen kiváló konstrukció, a mesterséges intelligenciára és gépi tanulásra épített NPU egységgel felszerelt Kirin 970-es processzor pedig jelenleg egyedülálló lehetőségeket rejt, amelyeket a Honor V10 is kihasznál. Az AI vezérelt rendszer mellett jövőre valószínűleg a kamerára helyezik a hangsúlyt, amelyre vonatkozóan igen érdekfeszítő információk kerültek megosztásra Evan Blass által. A plakátok roppant beszédesek, amelyeket elvileg egy, a Huawei kötelékébe tartozó digitális alkotóművész készített.

Minden pro. A szelfikamera, a hátapi három szenzor, az éjszakai mód és az AI is.
Minden "pro". A szelfikamera, a hátapi három szenzor, az éjszakai mód és az AI is. [+]

Ennek alapján a Huawei következő csúcsmodellje, feltehetően a P11 három hátlapi szenzort integrál, amelyekkel így 40 megapixeles képeket készíthetünk ötszörös hibrid zoom és optikai képstabilizátor segédletével, míg az előlapon 24 megapixeles felbontás lesz a maximum. Feltehetően jövőre is a Leica segédkezik a rendszer tervezésében és kivitelezésében, amelynek pontos specifikációját egyelőre nem ismerjük. A lehetséges, vagy reális kombinációk egyébként a normál-telés-nagylátószögű vagy a normál-telés-monokróm szenzor, amelyből előbbi lenne igazán egyedülállóan sokoldalúan kiaknázható. A képek egyébként azóta eltűntek a forrásoldalról.

Hirdetés

Előzmények

 • Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia

  Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.

 • Huawei P10 Plus - több lett, maradhat?

  Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.

 • Huawei P10 - pisztácia nem is volt

  Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.