MWC-re jöhet a Huawei P11

Bruce Lee – aki nem az egykori színész és harcművész, hanem a Huawei termékvonal-menedzsere – még hónapokkal ezelőtt szellőztette meg, hogy valószínűleg megérkezik az MWC-re, a P10 bemutatásának évfordulójára az utód P11, ezt pedig most a belsős információkkal rendelkező Roland Quandt is megerősítette. A kütyüről egyelőre annyit árultak el, hogy a mesterséges intelligenciára és a kamerára fordítottak nagy figyelmet, ez utóbbiról már lehetett is olvasni.

Minden pro. A szelfikamera, a hátapi három szenzor, az éjszakai mód és az AI is.
Minden "pro". A szelfikamera, a hátapi három szenzor, az éjszakai mód és az AI is. [+]

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy tényleg lesz-e három kameraszenzor a P11-en, és ha igen, milyen párosításban, viszont nem kizárt, hogy ahogy a P9, úgy a P11 is trendmeghatározó lesz a gyártó, és akár az iparág szempontjából is. Az viszont valószínű, hogy a kijelző tetején látható bemetszés az Essential Phone, illetve iPhone X-féle megoldást örökli.

Azóta történt

Előzmények

  • Három hátlapi szenzort kaphat a Huawei P11

    Evan Blass jóvoltából ismét egy adag információ került elő, amelyek szerint akár három kamera is kerülhet a Huawei következő csúcsmobiljának hátlapjára.

  • Huawei P10 Plus - több lett, maradhat?

    Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.

  • Huawei P10 - pisztácia nem is volt

    Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.

Hirdetés