Február 27-én érkezik a Zenfone 5

Sajátos stratégiával, egy sor hasonló nevű készülékkel és (főleg) Intel SoC-vel vett lendületet két éve az Asus, a Zenfone 3-nak pedig még kamera centrikus változata is volt. Tavaly a Zenfone 4-es család aztán kevesebb visszhangot kapott, de a meglévő receptre megfelelően építkezett. Mivel a barcelonai MWC számít a legnagyobb mobilos eseménynek a tech kiállítások közül, logikus lépésnek tűnik ott bemutatni a Zenfone 5 családot, és erre céloz meglehetősen egyértelműen a gyártó friss meghívója.


[+]

Mivel várhatóan az LG és a Huawei következő csúcskészüléke is távol marad Barcelonától, a katalán főváros kitűnő terepe lehet egy ütősebb termék vagy termékfamília leleplezésének, a Galaxy S9 és az Xperia XZ Pro mellett bőven lesz lehetőség villantani. Létezik amúgy már Zenfone 5 nevű készüléke az Asusnak, az azonban egy korábbi számozási stratégia terméke, egyébként mi is leteszteltük. Februárban nyilván másik Zenfone 5 érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Asus Zenfone 4 - úszik az árral

    Nagyon össze van rakva, de ha azt nézzük, hogy papíron mit tud, akkor elég masszívan fölülárazott termék a tajvani gyártó tömegmodellje, pedig nagyon átgondolt termék.

  • Asus Zenfone 3 - kiPCzte magának a mobilpiacot

    A legmezeibb, 5,2 és 5,5 hüvelykes Asus Zenfone 3-at vesszük górcső alá. A duó hardverszinten necceset, kamerában erőset, szoftverben pedig számítógépes eklektikát nyújt.

  • Asus Zenfone Zoom - messzire lát, de nem jut

    Sok-sok hónap késéssel futott be a zoomlencséje ellenére sem túl vastag, fotózásra szakosodott Zenfone masina, amely sok különlegességet ígér, de vajon mennyit teljesít?

  • ASUS Zenfone 5 - harmónia öt inchen

    Nem lehet itthon hivatalosan kapni, pedig a középmezőny egyik legkiegyenlítettebb szolgáltatáskínálatú masinája a középső Zenfone.

Hirdetés