Sony Xperia XZ Pro: 4K OLED kijelző, Snapdragon 845

A Sony új zászlóshajóját Xperia XZ Prónak fogják hívni, állítják kínai források. Az MWC-re várható készülék 5,7 hüvelykes, 4K felbontású, de 18:9-es OLED kijelzőt kaphat, hátlapjára pedig dupla kamerarendszer kerülhet, 18 és 12 megapixeles felbontásokkal, 1,33 és 1,38 mikronos szenzorpixelekkel. Előlapját sztereó hangszóró és 13 megapixeles szelfikamera teheti érdekessé.


[+]

Hardveresen a korábban már bemutatott, DinamIQ-val és friss processzortömbbel büszkélkedő Qualcomm Snapdragon 845 kerülhet bele 6 GB RAM-mal és 128 GB-os tárolóegységgel párosítva, ezen kívül nem marad ki az IP68-as védettség, illetve a 3420 mAh kapacitású akkumulátor sem. Akárcsak a Sony korábbi, szűkebb rétegnek szóló zászlóshajói, ez a mobil sem lesz olcsó, a 6000 jüanos tippelt ár körülbelül 235 000 forintra fordítható át.


[+]

A fenti információkat természetesen nem érdemes készpénznek venni, az viszont biztos, hogy az MWC-re már nagy erőkkel készül a japán gyártó, február 26-án kerül megrendezésre az eseményük.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia XZ1 - egy újabb lépés előre

    Még mindig gyönyörű a formaterve, ám a kávamentes és dupla kamerás trendektől továbbra is távol marad a japán gyártó 5,2 hüvelykes kijelzőjű csúcsmodellje. Az idei második.

  • Sony Xperia XZ - SO(vá)NY vigasz

    A Sony Xperia XZ az X Perfromance helyét kívánja átvenni a széria csúcsán, de a megegyező árszint mellett felfedezhető, lényegében csak kisebb eltérések inkább a ráncfelvarrás fogalmát merítik ki. Ismét.

Hirdetés