Hirdetés

Ilyen lehet az egyik Zenfone 5 modell

Borzasztóan sűrűnek ígérkezik az idei Mobile World Congress, úgyhogy stábunk már készülődik, és bőröndje reptéri épségéért fohászkodik. A minap vált hivatalossá, hogy az Asus is érdekelt lesz mobilfronton, amire egy Zenfone feliratú meghívó céloz elég egyértelműen, egy hatalmas 5-ös szám és a leleplezés szócska kíséretében.

Az egyik Zenfone 5 modell lehetséges vázlata
Az egyik Zenfone 5 modell lehetséges vázlata (forrás: WinFuture) [+]

A Winfuture jóvoltából most legalább egy Zenfone 5 modell vázlatát meg lehet pillantani: az Asus X00PD kódnéven futó kiszerelés láthatóan 18:9-esre nyúlt megjelenítővel, hátlapi ujjlenyomat-olvasóval és függőeleges, dupla kameraelrendezéssel érkezik. A rajz alapján unibody fémházasnak tűnő mobil érdekessége az alul megpillantható, kissé régimódi microUSB csatlakozó lehet, a jó öreg jack kimenet felül viszont legalább megmaradhat.


Az egyik Zenfone 5 modell lehetséges vázlata (forrás: WinFuture) [+]

Az Asus X00PD egy 5,7"-es képátlójú modell lehet, de nem csak ez a (valószínűleg alacsonyabb kategóriába készülő) modell érkezhet megnyújtott képaránnyal. Egy Geekbench teszt szerint az itt említett Zenfone 5-öt a nyolcmagos, középkategóriás Snapdragon 430 hajthatja meg, 3 GB RAM-mal és Android Oreóval a fedélzeten.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Február 27-én érkezik a Zenfone 5

    Ugyan piacra került már ilyen névvel Asus okostelefon, azóta viszont újraindult a számozás – az MWC-re alighanem a Zenfone 4 család folytatása látogat ki.

  • Asus Zenfone 4 - úszik az árral

    Nagyon össze van rakva, de ha azt nézzük, hogy papíron mit tud, akkor elég masszívan fölülárazott termék a tajvani gyártó tömegmodellje, pedig nagyon átgondolt termék.

  • Asus Zenfone 4 Selfie Pro - ha nagy az arcod

    Két kamerát tett az előlapra a tajvani gyártó kifejezetten önfotózásra létrehozott telefonja. Ami ettől függetlenül is korrekt gép, csak ellőtték az árát a Holdba.

Hirdetés