iPhone X-szerű bemetszés és Snapdragon 845 az új ASUS-ban

Az ASUS nagy bejelentésekre készül a közelgő MWC kapcsán: az új Zenfone 5-sorozatot három taggal indítják útjára, a kedvező árú, középkategóriás Zenfone 5 Lite, az üzemidőbajnok Zenfone 5 Max és a dupla hátlapi kamerás csúcsmodell, a Zenfone 5 lát majd napvilágot a jelenlegi információk szerint. Ezek közül nyilván ez utóbbi a legérdekesebb, ami egyébként Z01RD néven már az AnTuTu adatbázisában is felbukkant Android 8.0.0 verzióval, Qualcomm Snapdragon 845 rendszerchippel, 6 GB RAM-mal, és egy különleges, 18,5:9-es képarányú, 1080 x 2246 pixeles kijelzővel. Várhatóan 6 GB RAM és 32 GB belső tárhely jár memóriafronton, ez utóbbi remélhetőleg bővíthető lesz microSD-vel.


[+]

A 238 129 pontos eredmény alulmarad a Galaxy S9 kiszivárgott eredményeihez képest, de még így sincs ok szégyellni ezt a számot. Nem mellesleg egy valódinak tűnő fotó is megjelent a telefonról, ami iPhone X-szerű bemetszést és szűk kávákat mutat. A legújabb Zenfone 5 bemutatójára a február 27-ei ASUS BACKTO5 rendezvényig kell várni, az esemény neve értelemszerűen egy korábbi nevezéktanból származó modellre utal vissza.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Ilyen lehet az egyik Zenfone 5 modell

    A február 27-én, Barcelonában bemutatkozó Asus termékcsalád legalább egy tagja 18:9-es megjelenítőre vált, és így nézhet ki.

  • Február 27-én érkezik a Zenfone 5

    Ugyan piacra került már ilyen névvel Asus okostelefon, azóta viszont újraindult a számozás – az MWC-re alighanem a Zenfone 4 család folytatása látogat ki.

Hirdetés