Ez lehet az első fotó a Huawei P60 Próról

Márciusban lehet a bemutató, a képen a hátlap látható.

Továbbra sincs könnyű helyzetben a Huawei, s lehet, hogy ez tovább romlik. A belengetett újabb embargók ugyanakkor a már elkészült és még most megjelenés előtt álló készülékeket nem érintik, így a Huawei P60 és P60 Pro okostelefonok az 5G és Google-szolgáltatások nélkül, de még a szigorúbb tiltások hatása nélkül kerülhetnek piacra. A megjelenést márciusra ígérik a pletykák, ezzel kapcsolatban kérdéses, hogy globális vagy kínai premier lesz?

A P60-ról már gyenge minőségű fotókat is láthattunk, a P60 Pro viszont eddig csak renderképeken tűnt fel, ám az azokon látottakat cáfolja az új, a Gizmochina által közölt fénykép. A telefon hátlapja tisztán kivehető a képen, így látható, hogy a két kameragyűrű megmarad, de egy téglalap formájú szigetből emelkednek majd ki, nem pedig oválisból, mint a P50 Pro esetén. Alul egyértelműen látszik a hangszórórács és az USB-C csatlakozó is, valamint az is, hogy kevésbé íveltek a készülék házának oldalai.

Így nézhet ki a Huawei P60 Pro hátlapja.
Így nézhet ki a Huawei P60 Pro hátlapja. (forrás: Gizmochina)

Az eddigi információk szerint a P60 Pro a 4G-re korlátozott Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-vel kerül piacra, 5000 mAh-s akkuval, hozzá 100 wattos vezetékes és 50 wattos vezeték nélküli töltéssel. A kijelző 6,6 hüvelykes OLED panel lehet 120 Hz-es frissítéssel és 1440 pixeles felbontással. A hátlapi kamerák közt 50 MP-es Sony IMX888 és IMX858 szenzorok lehetnek, valamint visszatérhet a 64 MP-es OmniVision OV64B a telefotó kameraként. A rendszert LPDDR5X RAM hajtja majd várhatóan és adott lehet az UFS 4.0-s tároló is, a rendszer pedig Kínában a HarmonyOS 3.0, míg Kínán kívül EMUI lehet, hivatalosan a Google-szolgáltatások nélkül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés