A P60 Pro holdfotós kamerával, a Mate X3 nagy energiasűrűségű teleppel készül

Előbb érkezhet a Huawei kamerafókuszú csúcskészüléke, aztán a következő foldable.

Továbbra is lelkesen fejleszti a Google-csomagtól és az 5G-től eltiltott Huawei csúcskategóriás okostelefonjait, és a márka a 2023-as MWC kiállításon már nyíltan beszélt a P60 család érkezéséről, ami Snapdragon 8+ Gen 1 chippel várható, természetesen a 4G-s fajtából.


(forrás: Huawei Central) [+]

A csúcshardver és a Play-szolgáltatások helyett a dizájnon és persze a kamerákon lesz a főhangsúly, és az eseményen He Gang megosztott három P60 Pro fotót a Barcelonai Olimpiai Emlékműről, ami mögött a Hold is megbújt, hogy még érdekesebb legyen a téma.


(forrás: Richard Yu) [+]

Ezt követte a minap Richard Yu vezérigazgató éjjeli felvétele minden bizonnyal a P60 Pro periszkópos kamerájától, eséllyel hibrid zoomot és esti módot használva. Nem is a részletesség a meggyőző (nem rossz ekkora nagyítási tartományban), a színek és az expozíció az igazán előnyös: a holdunk helyesen szürke arcát mutatja anélkül, hogy a rávetülő napfénytől kiégnének a részletei, márpedig az égitest sokszorta világosabb még egy jól megvilágított épületnél is éjszaka.

A Mate X2 nyitva és csukva
A Mate X2 folytatása is készül, különleges akkumulátor lehet az ütőkártyája [+]

A P60 család még ebben a hónapban befuthat, a hajlítható képernyős Mate X3 azonban nem feltétlenül, de azért a befele csukható foldable is gyarapodott egy információmorzsával. A Digital Chat Station szerint a készülék megkaphatja a Huawei magas szilíciumtartalmú, 5060 mAh-s akkumulátorát, amivel nagyobb energiasűrűség és kisebb telepméret érhető el, ez pedig kapóra jön egy összecsukható telefon esetében. Kihívást jelent viszont az anód szilíciummal való felturbózása a nagyobb térfogatváltozás miatt töltés és kisütés közben, amit a Huawei karbonbevonattal és nanocsövekkel kontrollálhat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés