Ezeket a fotókat állítólag a Huawei P60 Pro lőtte

Az új, 64 megapixeles felbontású zoomkamerájával.

Négy fényképet töltött fel a WeChat felületére He Gang, a Huawei Smart Devices ügyvezető igazgatója azzal a kísérőszöveggel, hogy “Remek fotókat készít az új telefon”. A képeket a 2023-as MWC ideje alatt készítették Barcelonában, rajta a Calatrava által tervezett Montjuïc telekommunikációs torony látható. A telefon, melyről Gang közzétette a fotókat minden valószínűség szerint a Huawei P60 Pro, melyet márciusban mutathat be a cég Kínában.

He Gang eredeti posztja a WeChat Momentsben.
He Gang eredeti posztja a WeChat Momentsben. [+]

A Digital Chat Station információi szerint a P60 Pro új, az OmniVision által fejlesztett 64 megapixeles szenzort (OV64B) használ majd zoomkamerájában, három és félszeres optikai nagyítással és RYYB pixel-elrendezéssel. Azzal, hogy a zöld pixelek helyett sárgát használnak a képszenzorban, akár 40 százalékkal növelhetik a fénybevitelt, ezzel pedig javulhat a kedvezőtlen fényviszonyok közötti fotózás. Az új hardvert a forrás szerint továbbfejlesztett algoritmusok segítik, köztük új apertúra-beállításokkal a jobb portrék érdekében.

A közösségi oldalak tömörítettek a képeken.A közösségi oldalak tömörítettek a képeken.A közösségi oldalak tömörítettek a képeken.A közösségi oldalak tömörítettek a képeken. A közösségi oldalak tömörítettek a képeken. (forrás: GSMArena) [+]

Eddigi ismereteink alapján a Huawei P60 Pro az OmniVision szenzort mellett két 50 megapixeles Sony képszenzort használhat, IMX888-at a széles és IMX858-at az ultraszéles kamerában. A további specifikációk LTE hálózatokra korlátozott Snapdragon 8 Gen 2 lapkáról beszélnek, 5000 mAh-s akkumulátorról 100 wattos vezetékes és 50 wattos vezeték nélküli töltéssel. A kijelző 6,6 hüvelykes OLED panel 120 Hz-es frissítéssel, 1440p-s felbontással. A készülékház természetesen megtartja az IP68-as védelmet, formáját illetően viszont nincs egyelőre biztos információ, egymásnak kicsit ellentmondtak az internetre felkerült képek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés