Egységes dizájnt kapnak az Oppo új hajlíthatói

Az egyedi méretarányt hagyományosabb szabásmintára cseréli az Oppo, a Find N3 Flip pedig a kameraszigetet kölcsönzi a Find N3-tól.

Az Oppo Find N3 már sokkal inkább fog hasonlítani a leginkább elterjedt foldable formátumhoz, valószínűleg azért, mert a OnePlus-szal közösen fejlesztik a következő generációt, ami a társmárka esetében az első modell lesz. Ez annyiban szomorú, hogy a Find N és a Find N2 egyedi arányai valóban rendkívül kényelmesnek bizonyultak a mindennapi használat során, annyiban viszont ígéretes, hogy OnePlus színekben jó eséllyel a nemzetközi piacon is megjelenik, tovább bővítve a potenciális alternatívák sorát, ami jelenleg mindössze a Samsung Galaxy Z Fold és Honor Magic V szériát jelenti.


[+]

A Find N2 Flip (ami amúgy az első kagyló-modell, csak egységesítették a nevezéktant) viszont világszerte kapható, nem lesz ez másként az új generációval sem. Az előzetesek alapján a kötelező körökön túl kameraképességekben fejlődhet legtöbbet a flipes modell, ami összesen három szenzort jelent majd a másodlagos megjelenítő mellett, a korábbi elképzelésekkel ellentétben viszont nem egymás alatt, hanem kör alakú kameraszigeten.

A várható specifikáció nem változott (50 MP OIS + 8 MP ultraszéles + 32 MP teleobjektíves), csak az elrendezés.A várható specifikáció nem változott (50 MP OIS + 8 MP ultraszéles + 32 MP teleobjektíves), csak az elrendezés. A várható specifikáció nem változott (50 MP OIS + 8 MP ultraszéles + 32 MP teleobjektíves), csak az elrendezés. [+]

Az új elrendezés elvileg nem befolyásolja a külső megjelenítő méretét, marad a 3,26 hüvelykes képátló, e mellé szorítják be a OnePlus Open/Find N3 kameradizájnját, ami kagyló formátumban leginkább a Zeiss-szel kollaboráló Vivo X Flipet fogja idézni. Személy szerint az első rendereket, amin csak odaszerkesztettek egy harmadik szenzort a Find N2 Flip meglévő kamerái alá, tetszetősebbnek láttam, de megértem, hogy így egyrészt egységes lesz a széria dizájnkoncepciója, másrészt messziről is látszani fog, hogy a felhasználó nem tavalyi holmival flexel (ami valamiért tényleg sokaknak és nem is feltétlenül látens szempont).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés