Kijelzőben biztosan rálicitál az Oppo a Samsungra

A Find N3 OnePlus Open néven jelent majd konkurenciát a Galaxy Z Fold szériának.

Az Oppo és a OnePlus is dolgozik a hajlítható széria következő generációján, az Oppónak nem ez lesz az első kör, OnePlus címszó alatt viszont igen )lévén ugyanaz a készülékről van szó), utóbbi ráadásul nem csak Ázsiában kerül majd forgalomba, így tényleges konkurenciát képezhet majd a nemzetközi piacot egyelőre domináló Samsung Galaxy Z Fold szériának. A legfrissebb értesülések szerint kijelzőben például ab start rálicitál a koreai riválisra. Meg, igazából mindenkire is.


[+]

A jellemzően jólértesült DigitalChatStation információi alapján a Find N3/Open 6,3 hüvelykes, 20:9-es képarányú külső kijelzőjének felbontása 2484 x 1116 pixel lesz, ami 431 ppi pixelsűrűséget jelent, a belső panel pedig 7,82 hüvelyken kínál 426 ppi denzitást 2268 x 2440 pixeles felbontással, ami mindkét esetben több, mint amit a Z Fold5 tud, ráadásul a külső megjelenítő képaránya is szélesebb, ezáltal potenciálisan kényelmesebb kialakítást is biztosít majd a Samsung 23,1:9-es arányaival szemben, még, ha a kompaktabb arányoktól idéntől már el is kell búcsúznunk.

A RAM-mal sem spórolnak Kínában, 16 GB rendszermemóriával és 1 TB UFS 4.0-s belső tárhellyel szerelt verzió biztosan lesz, de esélyes egy 24 GB LPDDR5x modullal szerelt változat is, bár ez utóbbin elvileg még gondolkodnak egy kicsit. A színvariációk viszont már eldöntöttnek tűnnek, a fekete mellett a OnePlus továbbviszi az idei zöld árnyalatot a hajlítható szériába is Emerald Eclipse néven.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés