A OnePlus Open késik, a Find N3 viszont a küszöbön

Ugyanarról a készülékről lehet szó, csak más logóval.

Mióta az egyébként is közeli barátságot ápoló Oppo és OnePlus egybeolvadt, felbukkantak márkán átívelő és átcímkézett modellek, de az eltérő fűszerezésű szoftverkód is közös alapokon nyugszik. Így aztán nem meglepő, hogy a következő Oppo és az első OnePlus hajlítható között is párhuzamokat kezdtek vonni, bár nehéz volt a szögletesebb, nyúlánkabb OnePlus Open rendereire nézve elhinni, hogy a készülék a tömzsibb és íveltebb Oppo Find N2 alapjain nyugszik.


Az Oppo Find N2 szerintünk telibe találta a foldable méretet [+]

Esélyesebbnek tűnnek azok a tippek, melyek szerint az Open a Find N3 közeli rokona lesz 7,8" körüli belső és 6,3" körüli külső megjelenítővel, a következő Oppo foldable ugyanis sokunk bánatára dobhatja a flipes és tablet/telefon hibrid közötti, kezesebb méretkategóriát, és nyúlánkabb formát kínálhat. A Find N3 friss információja az, hogy átment a kínai 3C minősítési tesztjén PHN110 kódnéven, méghozzá 100 wattos gyorstöltővel, ami rekordteljesítmény a hajlíthatók között.

Az Open Fold nem hivatalos rendere
A OnePlus Open nem hivatalos rendere (forrás: OnLeaks / SmartPrix) [+]

Ez közeli startot vetít előre Snapdragon 8 Gen 2-vel, a OnePlus Open viszont pont, hogy csúszhat: Max Jambor szerint kijelzőproblémák hátráltatják a gyártást. Az Open eredetileg BOE márkájú panelt kívánt használni, de probléma állt elő a beépítésekor, ezért kénytelefon volt a brand Samsungra váltani. Ezzel pedig lőttek az augusztus 29-ére tippelt bemutatónak, viszont a cserével a OnePlus akár jól is járhat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés