Hirdetés

Augusztus 29-én mutathatja be a OnePlus saját hajlíthatóját

Az Oppo Find N3-at dobhatja nemzetközi piacra OnePlus Open név alatt a BBK Electronics.

Egyre biztosabb, hogy OnePlus Open lesz a márka első hajlítható kijelzővel szerelt telefonjának a neve, bő másfél hónap múlva pedig megtörténhet a nemzetközi premier is. Kínában augusztus második felében lesz az Oppo Find N3 bemutatója, ám míg ez megmarad a honi piacon, ugyanaz a hardverkonstrukció a OnePlus neve alatt piacra kerülhet nyugaton, így Európában is. A OnePlus Open bemutatóját több egymástól független forrás is augusztus 29-re jósolja, míg az Oppo Find N3 kínai premierjét pár nappal korábbra.

Így nézhet ki a OnePlus Open
Így nézhet ki a OnePlus Open (forrás: OnLeaks és Smartprix)

Nevén kívül nem sok hivatalosnak nevezhető információ látott eddig napvilágot a OnePlus hajlítható kijelzős telefonjáról, a pletykák alapján viszont elég jól körvonalazódott már a készülék. A külső kijelző 6,3 hüvelykes FHD+ AMOLED panel lehet 120 Hz-es frissítéssel, míg a kinyitható belső kijelző 7,8 hüvelykes képátlót mondhat majd magáénak, szintén 120 Hz-es frissítéssel. A külső panelbe egy 32 megapixeles, míg a belsőbe egy 20 megapixeles kamera lyukadhat. A hátlapi hármas rendszer egy-egy 48 megapixeles széles és ultraszéles kamerát, valamint egy 64 megapixeles teleobjektívet kaphat.


(forrás: Smartprix) [+]

A hardver a 3,36 GHz-re skálázott Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-re építhet, mellé a OnePlus 16 GB memóriát és minimum 256 GB UFS 4.0-s tárhelyet kínálhat. A szoftver Android 13 lehet megjelenéskor, rajta az OxygenOS 13.1.1-es felülettel, az akkumulátor pedig 4805 mAh-s lehet 67 wattos vezetékes és akár 50 wattos vezeték nélküli töltés támogatásával. A renderképek alapján a telefon oldalán kaphat helyet az ujjlenyomat-leolvasó, a bal szélen pedig a OnePlus telefonokra jellemző némítócsúszka is megjelenik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés