Kameralyuk? Kettő lett, maradhat?

A ZTE dupla kameralyukkal támad, de legalábbis levédette azt, amit a Xiaomi más elrendezésben ugyan, de már levédetett.

Hirdetés

Egyre extrémebb, bár kétségtelenül kézenfekvő ötletek kerülnek elő az iPhone X által bevezetett, ízléstől és beállítottságtól függően áldott vagy átkozott szenzorsziget eltüntetésére. Mi továbbra is kitartunk azon álláspontunk mellett, hogy a kijelzőbe integrált kamera lesz a nyerő, csak oldják meg. Ettől egyébként elvileg nem is vagyunk olyan messze. Addig azonban mindenféle egyéb konstrukcióval próbálkoznak a gyártók.

A ZTE most például dupla kameralyukkal, ami alapvetően lehetne egy szenzorszigeten is, de olyat már láttunk. Nem mintha kettős kameralyukat ne láttunk volna: S10+. A Xiaomi ezzel szemben például a két alsó sarokba álmodta meg a szelfiegységeket, ami tulajdonképpen nem is tűnik olyan rossz ötletnek, a kitüremkedés viszont nagyon nem egy friss ötlet. A ZTE-nek azért a Kínában most levédetett szabadalmánál volt amúgy jobb ötlete, amiről már rendereket is láttunk, nem csak koncepciórajzokat a hatóságtól. A széltében szétcsúsztatható kivitel még mindig ígéretes.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

  • Nálunk is elérhető a Nubia Red Magic 3

    Kedvező árcímkéjét Európába is áthozta a cég, 160 000 forint körül a Snapdragon 855-ös, folyadékhűtésű gamer mobil igazán jó ajánlat.

  • Egyre több az 5G-s modell

    Svájcban már három készüléket is kínál a szolgáltató az 5G hálózati környezet kihasználásához. Ehhez jön nemsokára a ZTE készüléke is.

  • Érdekes koncepción dolgozik a ZTE

    Egyelőre csak a formatervet és a koncepciót ismerjük, de nem lenne meglepő, ha csúcskategóriás készülékről lenne szó.

Hirdetés