Csak a kijelzője lesz nagyobb a Redmi 7-nek

Hirdetés

A Xiaomi belépő szintű kínálatának alapmodellje idén kissé szerényebb lett, mint a Redmi 5, elhagyták az infrát, az akkumulátor mérete pedig átlagos szintre csökkent, noha az üzemidő továbbra is kiemelkedő az ésszerű felbontású kijelzőnek és a takarékos lapkakészletnek köszönhetően. A Redmi 7-ről eddig nem sokat tudunk, a TENAA is csak képeket közölt, néhány alapinformáció társaságában, amiből azért a lényeg kiderül.


[+]

A Redmi 7 minimálisan lesz csak nagyobb a 6-os modellnél, pontosan 147,76 x 71,89 x 7,8 milliméter, ez mindössze századmilliméteres eltérés, viszont megegyező telepméret mellett keskenyebb lett. Az átlagosnak számító 3000 mAh-s akkumulátor marad, a megjelenítő viszont 5,84 hüvelykre terebélyesedik, ami jelentős növekedés az 5,45 hüvelykes Redmi 6-hoz képest. A TENAA képein pont nem látszik semmi, de az előlapi kamera elhelyezkedése alapján nem esélytelen, hogy ezt szenzorszigettel oldják meg.

Azóta történt

  • Be is futott a Redmi 7 specifikációja

    Tegnap csak megmutatta magát a Xiaomi belépő modelljének új verziója, ma a specifikációval is kiegészült az adatbázis.

  • Videón a Redmi 7

    Idő előtt szivárgott ki egy komplett bemutató, a hardverre is rávilágítva: a Note 7-nél semmivel sem kisebb Redmi 7-et a Snapdragon 632 hajtja meg.

  • Március 18-a a Redmi 7 bemutatója

    A Xiaomi önálló branddé avanzsált termékvonalának alapmodellje hivatalos megjelenési dátumot kapott.

  • Bemutatkozott a Redmi 7

    A Xiaomi-féle, most már önálló márkaként működő Redmi ismét megmutatja, hogy mennyire jól felszerelt mobil fér bele ma egy 100 dolláros keretbe.

Előzmények

Hirdetés