Be is futott a Redmi 7 specifikációja

Tegnap csak képeket és néhány alapadatot közölt a kínai Hírközlési Hatóság a Xiaomi Redmi 7-ről, vagy Redmi 7 Pro-ról, vagy Plusról. A 2280 x 1080 kijelző képátlója jelentősen megnövekedett, így az 5,84 hüvelykes készülék akár a Pro vagy Plus verzió is lehet, a készülékház mérete (147,76 x 71,89 x 7,8 mm) viszont csak századmilliméterekkel tér el azon kívül, hogy vékonyabb lett, így esélyes, hogy mégis az alapmodellről van szó, csak valamilyen módszerrel, elvileg csepp alakú szenzorsziget, optimalizálták az előlap/kijelző arányt.

A Xiaomi Redmi 6 még szenzorsziget nélküli kialakítást kapott.
A Xiaomi Redmi 6 még szenzorsziget nélküli kialakítást kapott.

Új információ, hogy a készülék egy egyelőre nem specifikált típusú, nyolcmagos, maximum 2,3 GHz-es lapkakészletet kap, amihez rengeteg memóriavariáció tartozik: 3/4/6 GB RAM és 32/64/128 GB belső tárhely, illetve 12 színvariáció, ami még a Xiaominál is rekord lesz. A szenzorcseppen egy 8 megapixeles kamera figyel, míg a kettős hátlapi egység főkamerája 12 mehapixeles lesz. Az akkumulátor minimálisan tovább fogy, 2900 mAh-t jegyzett a TENAA. A Redmi 7 bemutatójáról eddig nincsenek hírek, a legközelebbi Xiaomi esemény a Xiaomi Play debütálása lesz december 24-én.

Azóta történt

  • Videón a Redmi 7

    Idő előtt szivárgott ki egy komplett bemutató, a hardverre is rávilágítva: a Note 7-nél semmivel sem kisebb Redmi 7-et a Snapdragon 632 hajtja meg.

  • Bemutatkozott a Redmi 7

    A Xiaomi-féle, most már önálló márkaként működő Redmi ismét megmutatja, hogy mennyire jól felszerelt mobil fér bele ma egy 100 dolláros keretbe.

Előzmények

Hirdetés