2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Videón a Redmi 7

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Boby Do / Tony Phung

Idő előtt szivárgott ki egy komplett bemutató, a hardverre is rávilágítva: a Note 7-nél semmivel sem kisebb Redmi 7-et a Snapdragon 632 hajtja meg.

Hirdetés

Elég jó lett a Xiaomi Redmi Note 3, ám aki túl nagynak találja, az inkább nézze ki magának a Redmi 3-at – írtuk valamikor 2016-ban. Mennyit változott a világ: 2019-ben a kisebbik Redmi is jó nagyra nőtt, az egykor 5"-es képátlóból ugyanis a 7-es Redmi esetében a TENAA mérése szerint 6,26" lett. Az alábbi videón pedig, ami idő előtt kerülhetett ki, a bemutatás előtt álló jövevény semennyivel nem apróbb, mint a már bejelentett Redmi Note 7.

A készülék Toni Phung klipje alapján (aki kérte a videó eltávolítását, mert nem ő töltötte föl és publikálta), a nyolcmagos Snapdragon 632-t veti be 3/64 GB-os kiszerelésben az AIDA64 információ szerint. A szenzorcseppes phablet 4000 mAh-s telepet használ, ami microUSB porton tölthető. Ha méretében nem, a Redmi 7 minden bizonnyal majd az árával csalogat vásárlót, igaz, ennek az ára a HD+ felbontáson valószínűleg szőrösebb képernyőrajzolat lesz.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.