2018. május 25., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Csak az egyik Mate 10 érkezik EntireView megjelenítővel?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: AnTuTu

Bár a Huawei Mate 10-ről már a fogyasztói üzletág vezetője is nyíltan beszél, és a megnyúlt, 18:9-es képarány is elhangzott, pletykák szerint csak a phablet Pro változata érkezik kávamentes dizájnnal.

Hirdetés

Az elmúlt esztendőkben úgy alakult, hogy a Huawei az év végére tartogatta legnagyobb mobilos dobását, a gigászi kijelzővel és akkumulátorral szerelt Mate sorozat aktuális családját. Számos piacon megjelent a Mate 9, viszont jóval kevesebbre jutott el az ívelt kijelzős Mate 9 Pro, vagy a méregdrága, szintén edge paneles Porsche Design Mate 9, úgyhogy az abszolút zászlóshajó tulajdonképpen nem vált tömegtermékké.


Egy Mate 10 (Pro) koncepciókép. Ennyire azért várhatóan nem sikerült lecsökkenteni a kávákat (forrás: kkj.cn)

Kínai források szerint idén is megtörténhet, hogy a Pro változat viszi a pálmát, a sokat emlegetett, közel teljesen kávamentes EntireView Displayjel szerelt Mate 10 valójában a Pro változat lesz, míg a sima Mate 10 tradicionálisabb kijelzőt és előlapi megjelenést kaphat, a Mate 9 nyomdokain haladva.


Tavaly a Porsche Design Mate 9, idén a Mate 10 Pro lehet a Huawei legjobbja [+]

A változást az utóbbi esetében az előlapra költöző ujjlenyomat-olvasó és persze a villámgyors Kirin 970-es SoC jelentheti, míg a Mate 10 Pro biometrikus azonosítója maradhat a hátlapon, egyszerűen azért, mert csak ott van neki hely. A bemutatóra október 16-án, Münchenben kerül sor, de már most annyi pletykát és félhivatalos információt hallani, hogy lassan kevés megválaszolatlan kérdés marad.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.