A Huawei Mate 10 is 18:9-re válthat

Az már nem új információ, hogy a Huawei Mate szériájának idén várható új modellje a gyártó saját lapkakészletének legfrissebb variánsával érkezhet. Valószínűleg a 10 nanométeres node-on gyártott HiSilicon Kirin 970 lesz a készülék lelke, ami a Qualcomm Snapdragon 835-nek, illetve az Exynos 8995-nek kíván konkurenciát állítani. Viszont ezen kívül is merültek fel érdekességek, mint a 3D térérzékelésre képes, kiterjesztett valósággal operáló kettős hátlapi kamerarendszer.

Nem tudjuk, hogy a képet honnan szedték, mindenesetre a források ezzel illusztrálják a Mate 10-ről szóló értesüléseket.
Nem tudjuk, hogy a képet honnan szedték, mindenesetre a források ezzel illusztrálják a Mate 10-ről szóló értesüléseket. [+]

A legújabb információk alapján például a 18:9-es képarány is ilyen. Iparági beszállítói források szerint a Mate 10 6 hüvelykes, 2160 x 1080 felbontású LCD panelt kap, méghozzá a JDI által nemrég bejelentett, úgynevezett FULL ACTIVE LCD megjelenítőt. Ez többek között mélyebb fekete megjelenítést és például kezelhető vizes állapotban is, amiről akár IP védettségre is következtethetnék, a lehetőség legalábbis így adott lenne. Mindamellett ami biztos, hogy a Full Active Display lehetővé teszi az extrém keskeny kávák kialakítását, lévén a kijelző full aktív.

Azóta történt

Előzmények

  • Porsche Design Huawei Mate 9 - a híre megelőzi

    Limitált példányszámban itthon is kapható lesz a legdrágább Huawei, amely a Kirin 960-nal szerelt Mate 9 kisebb, menőbb és exkluzívabb verziója. Irgalmatlan sokba kerül, kevesek játékszere lesz.

  • Bemutatták a Huawei Mate 9 Pro-t

    A kínai belpiacra szánt Huawei Mate 9 variáció lényegében megegyezik a Porsche Design Huawei Mate 9 paramétereivel a méregdrága brandelést leszámítva.

Hirdetés