Befutott az Android 10 a OnePlus 7-re, a 7T eleve azzal érkezik

Minden korábbinál hamarabb elkészült a OnePlus a generációs rendszerfrissítéssel, a 7T és a 7T Pro pedig már a dobozból is Android 10-zel kerül elő.

Hirdetés

Nem csak a sötét mód miatt érdekes az Android 10 frissítés: támogatja a hajlítható és 5G-s eszközöket, plusz minden korábbinál több telefon vett részt a tesztelgetésében, akár gyártói felülettel. Az OnePlus 7-tel és 7 Próval is ki lehetett próbálni a készülőfélen lévő update csomagot, és pár napja a végleges is elkészült, amit fokozatosan tesz közzé a gyártó.


A OnePlus 7T Pro renderképe (iGeeks) [+]

Ez csak a jó hír egyik fele: minden jel szerint szeptember 26-án érkezik a OnePlus 7T és 7T Pro, és ezek már eleve Android 10-et futtatnak, friss OxygenOS felülettel, ami zöld robotos berkeken belül talán a legfürgébb gyártói köntös. Igazán egyébként a 7T léphet elő félgenerációsan, hiszen felkerülhet a három különböző látószög a hátlapi kamerarendszerre, a kijelző pedig 90 Hz-es képfrissítést kaphat. A OnePlus TV is napokon belül elstartolhat.

Előzmények

  • Íme, a OnePlus 7T és 7T Pro specifikációja

    Indiából futott be a közel teljes tudáslista, ami aláhúzza a korábbi értesüléseket, miszerint az olcsóbbik model lép komolyabban előre.

  • OnePlus 7 - magabiztos folytatás

    Szerényebb tudású, mint Pro fivére, ám kellemesebb méretével és árával a OnePlus 7 lehet sokaknak az ideális választás, egy-két hiányosságot bevállalva.

  • OnePlus 7 Pro - hétpróba

    Tesz egy kísérletet a OnePlus a prémiumkategóriában, gigászi méretekkel, csupa kijelzővel, zéró noccsal és három hátlapi kamerával. Szintlépés vagy színtévesztés a vége?

Hirdetés