Az Oppo is összecsukható kijelzős mobillal készül

Hirdetés

A flipes telefonoknak akkora volt a divatja pár éve, hogy még ma, az okostelefonok domináns világában is megjelenik egy-egy ilyen készülék. Az igények azonban megváltoztak: a felhasználók nagy kijelzőre vágynak kis méretben, és az ellentmondás feloldására a Samsung és az LG már egy ideje összecsukható és összetekerhető megjelenítőkön dolgozik. Úgy tűnik, a színfalak mögött ugyanígy tesz az Oppo.

A forrás szerint az Oppo is összehajtható kijelzős mobileszközön dolgozik
A forrás szerint az Oppo is összehajtható kijelzős mobileszközön dolgozik [+]

A fenti képet a kínai Zaeke portál publikálta, és azon egy 2015 augusztusában indult project jelenlegi fázisa látható: egy összecsukható tablet. A kis papírcetli tanúsága szerint az Oppo idén februárban már elérte, hogy az eszköz kijelzője felvillanjon, és a VOOC gyorstöltési szabványt is beépítették az összehajtható szerkezetbe. A prototípus Androidot futtat. A Zaeke azt nem tudja megmondani, hogy a fenti tervekből mikor lesz konkrét, a polcokról leemelhető termék, mindenesetre bővült a versenyzők listája, akik az első összecsukható kijelzős mobileszköz címéért küzdenek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott az Oppo F1 Plus

    Ami a nemrég bejelentett Oppo R9 nemzetközi variánsa. Nem maradt ki a 4 gigabájt RAM és a 16 megapixeles előlapi kamera.

  • Március 17-én érkezik az Oppo R9

    Az előző plakáton még R9-ként szerepelt egy újdonság, a mostanin viszont csak simán idézőjelbe tettek egy kilencest, még az sem kizárt, hogy a Find-széria újabb ékes darabja mutatkozik be.

  • Kipróbáltuk az Oppo F1-et és R7s-t

    Negyedik alkalommal került megrendezésre a budapesti Oppo meetup, amin ki tudtuk próbálni a gyártó két friss modelljét.

  • Oppo R5s - vékonyság, végletes árakon

    Egy bevezető akció keretein belül, néhány napon át 200 euróért kínált az európai OppoStyle egy olyan felső-középkategóriás készüléket, ami valójában jóval többet ér. De azért nem 430 eurót.

Hirdetés